Dodaj do ulubionych

RAZR2 V8 - ostra sztuka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 19:06
Widzałem filmik na youtubie w którym spada z nieba Motorola RAZR2 . V8. Wygląda na to że to jest ostra sztuka:) Jakbym taką znalazł to chętnie bym ją przygarnął:) Co o niej sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.broadband.pl 06.03.08, 19:23
      Polecam ci wyszukiwarkę, nie jest ostra - nie gryzie.
    • Gość: kolodziejo Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.eastwest.com.pl 06.03.08, 19:53
      Telefon nie najgorszy, ale i nie najlepszy na rynku. Na pewno jest to
      najbardziej "wypaśna" klapka, choćby ze względu na dwa wielkie wyświetlacze.
      Szkoda, że nie ma możliwości rozszerzenia pamięci i że w Polsce nie jest
      dostępna wersja 2 GB. No i od dziś cały Poznań jest oklejony plakatami
      reklamującymi RAZR2. Zanosi się na to, że zaraz znowu co druga osoba będzie ją
      miała, jak kiedyś v3 :/

Mnie osobiście podoba się reklama v8, wyśmiewająca Nokię i Samsunga
      youtube.com/watch?v=Fo5zQuZOABI . Rzeczywiście, Samsungom brakuje 'metal
      case', a Nokiom procesorów 500 MHz.
      • Gość: leon [...] IP: 190.144.132.* 06.03.08, 20:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Gość Re: Śmieszny człowieczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 22:25
          Pewnie cie zaraz szanowny moderator wytnie, bo o jego koleżce prawde napisałeś.
          • yavorius Oj, chyba jednak nie wytnie 07.03.08, 09:09
            • Gość: Gość Re: Oj, chyba jednak nie wytnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 20:09
              W takim razie zwracam honor.
    • Gość: Martunia Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 23:20
      Jacyk a co to jest za filmik? Nie moge go znaleźć.
      A co do telefonu to ja jestem Motkami zajarana od dawna. I nawet gdyby wszyscy takiakie komy mieli to co z tego. Ważne że ma fajne opcje i kozcki wyświetlacz zewnętrzny z panelem dotykowym. To mnie jara najbardziej w V8:)
      • Gość: Jacyk Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:53
        pl.youtube.com/watch?v=X7YdEKT8sAo to jest ten filmik:)
        Całkiem spoko, ta panienka nawet ładna:P
        • Gość: Marek Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:17
          A czy przypadkiem nie ma jakiegoś konkursu w którym można wygać V8??:)
          • Gość: x Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: 83.238.11.* 14.03.08, 08:07
            Pewnie, że jest. Konkurs nazywa się "zarób sobie na nią".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka