Gość: Jacyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 19:06 Widzałem filmik na youtubie w którym spada z nieba Motorola RAZR2 . V8. Wygląda na to że to jest ostra sztuka:) Jakbym taką znalazł to chętnie bym ją przygarnął:) Co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.broadband.pl 06.03.08, 19:23 Polecam ci wyszukiwarkę, nie jest ostra - nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolodziejo Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.eastwest.com.pl 06.03.08, 19:53 Telefon nie najgorszy, ale i nie najlepszy na rynku. Na pewno jest to najbardziej "wypaśna" klapka, choćby ze względu na dwa wielkie wyświetlacze. Szkoda, że nie ma możliwości rozszerzenia pamięci i że w Polsce nie jest dostępna wersja 2 GB. No i od dziś cały Poznań jest oklejony plakatami reklamującymi RAZR2. Zanosi się na to, że zaraz znowu co druga osoba będzie ją miała, jak kiedyś v3 :/ Mnie osobiście podoba się reklama v8, wyśmiewająca Nokię i Samsunga youtube.com/watch?v=Fo5zQuZOABI . Rzeczywiście, Samsungom brakuje 'metal case', a Nokiom procesorów 500 MHz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon [...] IP: 190.144.132.* 06.03.08, 20:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Śmieszny człowieczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 22:25 Pewnie cie zaraz szanowny moderator wytnie, bo o jego koleżce prawde napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Oj, chyba jednak nie wytnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 20:09 W takim razie zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 23:20 Jacyk a co to jest za filmik? Nie moge go znaleźć. A co do telefonu to ja jestem Motkami zajarana od dawna. I nawet gdyby wszyscy takiakie komy mieli to co z tego. Ważne że ma fajne opcje i kozcki wyświetlacz zewnętrzny z panelem dotykowym. To mnie jara najbardziej w V8:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacyk Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:53 pl.youtube.com/watch?v=X7YdEKT8sAo to jest ten filmik:) Całkiem spoko, ta panienka nawet ładna:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:17 A czy przypadkiem nie ma jakiegoś konkursu w którym można wygać V8??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: RAZR2 V8 - ostra sztuka? IP: 83.238.11.* 14.03.08, 08:07 Pewnie, że jest. Konkurs nazywa się "zarób sobie na nią". Odpowiedz Link Zgłoś