armagedon 20.02.09, 18:02 Google Maps - jak uruchomić Google Maps w telefonie LG KU990 Internet normalnie działa ale Google Maps się nie uruchamia co muszę zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolodziejo Re: Google Maps w LG - Pomocy 20.02.09, 18:54 Zmienić telefon. LG Fievty :P nie pociągnie Google Maps: www.google.pl/mobile/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon Re: Google Maps w LG - Pomocy 20.02.09, 23:13 Heh jak to nie pociągnie jak Google maps jest już wgrana w telefon od nowości a oto dowod na to : pl.lge.com/ir/html/ABboards.do?action=read&group_code=AB&list_code=PRE_MENU&seq=5320&page=1&target=pressreleases_read.jsp po prostu chodzi mi o uruchomienie Google maps chyba coś trzeba w ustawieniach zrobić pytanie tylko co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Google Maps w LG - Pomocy 21.02.09, 10:18 A to zabawne ;) oni rozpoczynają współpracę z Google i się tym chwalą w Sieci, a Google jakoś się do współpracy z nimi nie chce przyznać :). Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon Re: Google Maps w LG - Pomocy 21.02.09, 12:54 Nie wiem co tam jest miedzy Google a LG ale ja po prostu chcę (chciał bym) uruchomić zainstalowana przez LG aplikacje Google Maps i tyle. Wie ktoś jak to zrobić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Google Maps w LG - Pomocy 21.02.09, 16:16 A jaki jest problem? Nie łączy się, czy w ogóle nie otwiera? Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon Re: Google Maps w LG - Pomocy 22.02.09, 00:29 wyskakuje mi taki komunikat : Network unavailable please contact your carrie, or visit www.google.com/gmm/configure.html on your computer for more info i co mam zrobic??? wchodzilem na strone ale LG niema :( Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Google Maps w LG - Pomocy 22.02.09, 11:24 Z jakiego operatora korzystasz? Myślę, że trzeba skonfigurować połączenie z Internetem, zamiast z WAP i przypisać je jako domyślne dla aplikacji. Z którego operatora korzystasz? Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon Re: Google Maps w LG - Pomocy 22.02.09, 15:15 korzystam z Ery TakTak ale strony internetowe normalnie się otwierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska :) Re: Google Maps w LG - Pomocy IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 22.02.09, 15:22 a mogłbyś napisać mi jak ustawiłeś internet?? Ja też mam Erę Tak Tak i za nic nie mogę ustawić sobie internetu ani mms'ów w viewty :( Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon Re: Google Maps w LG - Pomocy 23.02.09, 14:54 podaj maila to ci prześle odpowiedni artykuł jak ustawić vievty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska :) Re: Google Maps w LG - Pomocy IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 24.02.09, 17:37 to ja poproszę na mail_me_baby_86@op.pl z góry dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Google Maps w LG - Pomocy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.10, 22:12 A mnie też możesz przesłać ustawienia internetu na akolaczynski@interia.pl? A google maps w końcu uruchomiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś