delicce13 26.02.09, 08:45 czy ktos spotkal sie z podobnym problemem? otóz nie mogę odczytac wiadomosci sms. Pojawia się komunikat "osiągnięto maksymalną liczbe aplikacji". Co się dzieje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mroziQ Re: LG KU990 i problem z odczytaniem SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 19:31 Może za dużo aplikacji działa w tle i urządzenie nie może otworzyć "podapliakcji" z wiadomościami z uwagi na brak dostępnej pamięci ram lub przeciążenie procesora? Nie wiem jak to jest w KU990, ja mam KP500 i jest tutaj możliwość pozostawienia włączonych aplikacji (w tle). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joagnita Re: LG KU990 i problem z odczytaniem SMS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.10, 19:32 Mam ten sam problem tylko w LG KP500... Pomocy...! Chodzi o to, że maksymalnie mogą być otwarte 3 aplikacje, a dwie to już jest "Strona główna" i "górny poziom", one muszą być otwarte żeby odstać się do czego kolwiek i np. jak otworze zdjęcie (to jest już 3 aplikacja) i chce je np. wysłać to wyskakuje komunikat (Osiągnięto maksymalną liczbę aplikacji - bo jest to już 4). Gdzie można zwiększyć liczbę tych aplikacji, albo jak rozwiązać ten głupi problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: LG KU990 i problem z odczytaniem SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 18:22 mam ten sam problem tylko ze z modelem gt505 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti0908 Re: LG KU990 i problem z odczytaniem SMS IP: *.elblag.vectranet.pl 09.04.10, 23:02 Ja mam ten sam problem... po tym jak chce wyslac wiadomośc wyskakuje komunikat ,,osiągnięto maksymalną liczbę aplikacji,, nie wiem co robić Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl Re: LG KU990 i problem z odczytaniem SMS 10.04.10, 17:17 wyjebać przez okno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Re: LG KU990 i problem z odczytaniem SMS IP: *.ip.netia.com.pl 28.12.10, 19:14 ja mam taki sam Problem Odpowiedz Link Zgłoś