Dodaj do ulubionych

Jaki telefon w POP-ie?

18.12.03, 14:29
Chce kupic nowy telefon w POPie, i przełorzyc karte z obecnego telefonu
(Alcatel OT 301). Telefon chciałem taki w granicach 250 zł. Z tego co
widziałem, to w tej cenie miesci sie Alcatel OT 320, Sagem MW 3026, Siemens
A50. Potrzebuje telefonu małego, lekkiego, z dobra bateria, zegar, budzik,
kalkulator, wibracja i ewentualnie dzwonki polifoniczne. Moze cos innego
polecicie do kupienia w komisie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Peppers Polecam komis IP: *.wan.pol.pl 18.12.03, 15:18
      Jesli chcesz przelozyc stara karte do nowego telefonu to po co masz kupowac
      POPa? Kup dowolny telefon w komisie. Taniej Cie wyjdzie.

Pozdrawiam!
      • kjs13 Re: Polecam komis 18.12.03, 15:49
        Taniej moze, ale telefon moze byc felerny. W salonie wiem ze kupuje nowy
        ktorego nikt nie mial w łapach.
        • quicky1 Re: Polecam komis 18.12.03, 23:55
          Tez radze kupic w komisie, czy np. na Allegro. Za te sama cene kupisz cos lepszego.
          Jakis czas temu kupilem nowego Siemensa A50 w POPie i jestem niezadowolony, ma zdecydowanie za male mozliwosci - jak kazdy telefon w tej cenie...
          • Gość: goa Re: Polecam komis IP: *.bmj.net.pl / 212.106.191.* 19.12.03, 16:59
            na allegro taki sam simens kosztuje tez koło 250zł aparaty, które mozna kupic
            na POPa są na alegro w mniej wiecej tej samej cenie i to bez POPa, a poza tym
            nie wiadomo co już przeszły więc nie am co ryzykować kupować telefonu w komisie
            czy tym barzdije na allegro skoro za prawie taką samą cenę mozna kupić nowy
            telefon w salonie z gwarancją
        • Gość: goa Re: Polecam komis IP: *.bmj.net.pl / 212.106.191.* 19.12.03, 17:05
          dokładnie

osttanio widziałam w komisie tego Siemensa A50 i tez kosztował 250zł wiec
          bezsensu jest kupować za ta samą cenę w komisie
    • prat Re: Jaki telefon w POP-ie? 19.12.03, 08:23
      za 250 pln nie mozesz sie spodziewac zbyt wiele, polecam ci siemens a50 - ma
      dobra baterie, nie ma dzwonkow polifonicznych ani kalkulatora, ale jest ladny,
      leciutki i kosztuje w POPie wlasnie 250 pln (w tym 30 pln na gadanie). mam ten
      telefonik juz jakis czas i uwazam ze jest fajny. wszedl na rynek niedawno a
      wiec jest nowoczesny. co do komisow to odradzam - kupisz starego grata ze
      zuzyta bateria i rozklekotana klawiatura, potem doprowadzenie takiego telefonu
      do stanu uzywalnosci pochlonie ci drugie tyle kasy.
      pozdr
    • Gość: goa Re: Jaki telefon w POP-ie? IP: *.bmj.net.pl / 212.106.191.* 19.12.03, 17:02
      mam ten sam problem i skłaniam się ku Siemensowi A50 jest też nowa Motorola
      C200 za 239zł ale jakos szajsko wygląda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka