Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał Australian Open. Clijsters - Na Li na żywo

29.01.11, 09:41
    Wiera ma na nazwisko Zwonariowa. Звoнaрёвa.
    Obserwuj wątek
      • cd1010 Finał Australian Open. Clijsters - Na Li na żywo 29.01.11, 11:18
        NA LI w ciągu roku zrobiła niesamowite postępy, które normalnie nie są wytłumaczalne.
        Dzisiaj byłby to jej 12 mecz wygrany z rzędu. Dziwne prawda?

Chinka szprycowała się przez ostatni rok ile wlezie a wyniki tego możemy zobaczyć teraz.

Jeśli tenisowwa federacja nie wprowadzi częstszych kontroli antydopingowych to cieńko widzę w najbliższych latach karierę naszych dziewczyn, które wg. mnie są czyste.

Dla mnie to, że Chinka jest już w finale to wielki skandal i porażka.

• Gość: smalls Finał Australian Open. Clijsters - Na Li na żywo IP: *.olsztyn.mm.pl 29.01.11, 11:32
        patrick vieira
      • bnch Re: Finał Australian Open. Clijsters - Na Li na ż 29.01.11, 12:29
        @yez, też walczę o poprawną wymowę nazwiska Wiery, ale to rzadkość. Ku mojemu zdziwieniu ktoś w sporcie po wiadomościach TVP odczytał prawidłowo. Zresztą nazwisko Clijsters też czytane jest nieprawidłowo, bo czyta się (upraszczając) nie "klajsters" (po angielsku) tylko "klejsters" (bo to nazwisko Flamandzkie, a więc z Belgii niderlandzkojęzycznej).

Swoją drogą wielkie gratulacje dla Kim. Finał był nieszczególnym meczem, ale turniej miała dobry (choćby miazga w półfinale która pozostała ze Zwonariowej) i w ogóle miło że wreszcie udało jej się tę Australię zdobyć.
      • Gość: antypojeb Co rodzinka Radwańskich wie o "zamachu" w Smoleńsk IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.01.11, 13:07
        Co rodzinka Radwańskich wie o "zamachu" w Smoleńsku - Elvis żyje
      • Gość: Kuba Finał Australian Open. Zwycięstwo Clijsters nad... IP: *.echostar.pl 29.01.11, 13:09
        Gratulacje dla Kim za świetny turniej i zwycięstwo w Finale. Myślę , że fina był nieszczególny też dlatego bo Li z całym szacunkiem to nie jest tenisistka wielkiego formatu. Myślę też , że Kim grało się ciężko właśnie dlatego bo nigdy w Australii nie wygrała i było widać w jej grze spore zdenerwowanie. Lubię Clijsters sympatyczna dziewczyna , która potrafi grać tenis na najwyższym poziomie i choć może nie zagrała dziś najlepiej to bardzo się ciesze , że wygrała. Raz jeszcze gratulacje dla Clijsters. !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka