Gość: młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:15 szkoda że tak nie było na Olimpiadzie ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ph29 Re: Kowalczyk czwarta w Drammen 09.03.06, 17:57 Grr, przypomina mi się kawał pt. "Paganini to on nie jest". Mało Ci, że Justyna osiągnęła na olimpiadzie _życiowy_ wynik (ile razy przed olimpiadą była na podium PŚ)? Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Kowalczyk czwarta w Drammen 09.03.06, 18:07 tylko, że w Turynie zawodniczki biegały łyżwą. i na dodatek na łatwiejszej trasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczakowna1 30 km w Oslo? IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:06 Nie wiecie, czy Kowalczyk bedzie biegac w Oslo na 30 km? I czy to bedzie lyzwa, czy klasyczny? To niedlugo jakos (sobota?). Widac ze JK w formie jest, moze byc naprawde ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: 30 km w Oslo? 10.03.06, 01:37 będą biegać dowolnym. Kowalczyk ma startować, choć oficjalne listy startowe publikuje się zazwyczaj na stronie FIS-u wieczorem w przeddzień startu lub rano w dniu rywalizacji (gdy bieg wyznaczony jest na popołudnie). w piątek wieczorem będzie więc komunikat: www.fis-ski.com/uk/604/1228.html?event_id=17900 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Zastanawia mnie... 09.03.06, 19:40 .. brak dokladnych informacji prasowych. O ile wiemy wszystko o naszych piłkarzach: co jedli i z kim się ostatnio pobili, to z biegów narciarskich dowiadujemy się jedynie o zajętym miejscu. A przecież to ciekawa i dynamiczna dyscyplina sportowa. Chciałbym zobaczyć jak to było na biegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczakowna1 Gazeta, postarajcie sie lepiej IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:21 Mnie tez to zastanawia (nieco lepsze informacje sa na onecie, ale tylko nieco). A jeszcze bardziej mnie zastanawia fatalna organizacja wiadomosci o sportach zimowych na Wyborczej. Zeby sie dobrac np. do informacji o biegu z Falun, trzeba przegrzebac 2-3 strony, bo dla Wyborczej (przepraszam, ze znowu marudze, ale coraz bardziej mnie to wkurza) sporty zimowe dziela sie na hokej, skoki, i nieciekawe badziewie. Nie mozna sie troche wysilic, i dodac biegow i biatlonu w menu z boku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mystic 14 to sie automatycznie kwalifikuje do konkursów IP: *.darkstar.pl 09.03.06, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś