Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Paraolimpiada w Turynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:39
    brawo to są prawdziwi sportowcy!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • lol76 Podziwiam paraolimpijczykow! 14.03.06, 11:10
        To wymaga (oprocz wysilku fizycznego) duzej sily psychicznej... dla mnie to
        jest wzor do nasladowania. Czesto sie wtedy pytam samego siebie: "I ty masz
        czlowieku problemy"???
      • Gość: Klemens Paraolimpiada w Turynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:45
        Coś niesamowitego! Szkoda tylko, że nasze telewizje nie puszczą chociaż kilku
        transmisji.
      • Gość: Konrad Re: Paraolimpiada w Turynie IP: *.polkomtel.com.pl 14.03.06, 13:57
        Tak to fakt !!! PIĘKNE !!!! chyba wiecej słów nie trzeba !!!!
      • Gość: lukasz Re: Paraolimpiada w Turynie IP: *.petrus.com.pl 14.03.06, 15:16
        Imponują mi Ci ludzie. Chciałbym też zobaczyć jakąś transmisję.
      • Gość: Małgi Re: Paraolimpiada w Turynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 21:14
        Zdjęcia są super, ale dlaczego w GW nie ma ani słowa o tym, że jedna z naszych
        zawodniczek - Katarzyna Rogowiec wywalczyła w niedzielę złoto?! Mniej
        interesujące niż skoki Małysza?? hmm..
        Dla zainteresowanych sportami ON polecam:
        www.paralympicgames.torino2006.org jak również www.mono-ski.prv.pl
        serdeczności
        Małgi
        • ph29 Re: Paraolimpiada w Turynie 15.03.06, 16:49
          > Zdjęcia są super, ale dlaczego w GW nie ma ani słowa o tym, że jedna z naszych
          > zawodniczek - Katarzyna Rogowiec wywalczyła w niedzielę złoto?! Mniej
          > interesujące niż skoki Małysza?? hmm..

Mniej.
        • karmazynala Re: Paraolimpiada w Turynie 15.03.06, 19:21
          Gość portalu: Małgi napisał(a):

> Zdjęcia są super, ale dlaczego w GW nie ma ani słowa o tym, że jedna z
          naszych
          > zawodniczek - Katarzyna Rogowiec wywalczyła w niedzielę złoto?! Mniej
          > interesujące niż skoki Małysza?? hmm...

To chamskie, że Eurosport pokazuje tylko pół godziny paraolimpiady i to jeszcze
          o 12:00. Paraolimpiada jest ciekawsza od tandetnych skoków.
          Dopiero na stronie igrzysk dowiedziałam się o złocie. Dlaczego nikt o tym nie
          powiedział z lokalnych mediów??? TVN, TVP...
      • polsek Nasi górą 14.03.06, 23:43
        mamy sie czym pochalić na takich imprezach:
        www.polsek.org.pl/wiesci/141
      • Gość: 4 aniole Re: Paraolimpiada w Turynie IP: *.met.pl / 217.153.134.* 15.03.06, 00:43
      • Gość: 4 aniołek Mam gdzies taką telewizję IP: *.met.pl / 217.153.134.* 15.03.06, 00:58
        Najbardziej wku...a mnie postawa naszej publicznej telewizji, której misja
        sprowadza się oszczędzania nam przykrego widoku paraolimpijczyków. Tacy sa
        nieestetyczni... Nie to co sprawni olimpijczycy, których widokiem można katować
        widzów przez cały czas antenowy. Uczmy młodzież, że w życiu ważne jest tylko to
        co ładne i zdrowe.
        Taka piękna i szlachetna "misja" którą powinni wspierać wierni abonenci...

A "Gazeta" nie lepsza.
        • dr.krisk Ano tak. 15.03.06, 22:32
          Gość portalu: 4 aniołek napisał(a):

> Najbardziej wku...a mnie postawa naszej publicznej telewizji, której misja
          > sprowadza się oszczędzania nam przykrego widoku paraolimpijczyków. Tacy sa
          > nieestetyczni...
          Tak, to denerwuje - mamy szczegółowe doniesienia na temat stanu ducha każdego z
          naszych rozkapryszonych kopaczy piłki, a o uroczej pani Katarzynie Rogowiec -
          niewiele......
          A przecież ładna, inteligentna i wysportowana... czego jeszcze chcieć więcej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka