Dodaj do ulubionych

Ponownie Londyn

04.06.17, 09:10
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114944,21910131,atak-w-londynie-zastal-mieszkancow-miasta-w-pubach-i-na,,1.html#MT
W Turynie huk spowodowal masowa panike, a w Niemczech 2 dni temu przerwano Rock am Ring
z powodu zagrozenia terrorystycznego.

Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Ponownie Londyn 04.06.17, 09:39
      Organizator festiwalu powiedział w wyjątkowo ostrym tonie coś, co w całej rozciągłości popieram.
      Zażądał bezwzględnie, aby muzułmanie żyjący w Europie wyszli w końcu masowo na ulice i protestowali przeciwko terrorowi.
      Samo odcinanie się na zasadzie
      "This is not my Islam and this is not my shit and this ist not my whatever" to zdecydowanie za mało.

Jeżeli muzułmanie, którzy na prawdę chcą się odciąć od terroru nie zaczną publicznie i masowo protestować, to nie powinni się dziwić, że będą coraz częściej pociągani do odpowiedzialności zbiorowej - to już moje zdanie.
      • maria421 Re: Ponownie Londyn 04.06.17, 10:21
        ja.nusz napisał:

> Organizator festiwalu powiedział w wyjątkowo ostrym tonie coś, co w całej rozci
        > ągłości popieram.
        > Zażądał bezwzględnie, aby muzułmanie żyjący w Europie wyszli w końcu masowo na
        > ulice i protestowali przeciwko terrorowi.
        > Samo odcinanie się na zasadzie
        > "This is not my Islam and this is not my shit and this ist not my whatever" to
        > zdecydowanie za mało.
        >
        > Jeżeli muzułmanie, którzy na prawdę chcą się odciąć od terroru nie zaczną publi
        > cznie i masowo protestować, to nie powinni się dziwić, że będą coraz częściej p
        > ociągani do odpowiedzialności zbiorowej - to już moje zdanie.

Tak samo mysle.
        • ja.nusz Re: Ponownie Londyn 04.06.17, 15:03
          Czy w liczbie 7 zabitych ludzi są zastrzeleni terroryści?
          Jeżeli tak, to należy to natychmiast skorygować - tych trzech to najwyżej człekokształtne!
          • maria421 Re: Ponownie Londyn 04.06.17, 15:32
            ja.nusz napisał:

> Czy w liczbie 7 zabitych ludzi są zastrzeleni terroryści?
            > Jeżeli tak, to należy to natychmiast skorygować - tych trzech to najwyżej człek
            > okształtne!

Londyńska policja o godzinie 10.30 polskiego czasu podała, że zginęło co najmniej 7 osób, nie wliczając zabitych przez policję zamachowców, a około 20 zostało rannych.

• swiatlo Do politpoprawnych idiotów 06.06.17, 02:09
      ... albo skurwysynów, sam nie wiem czy bardziej idiotów, czy bardziej skurwysynów, czy jedno i drugie.

No więc słuchajcie wy polipoprawni.

• maria421 Re: Do politpoprawnych idiotów 06.06.17, 08:50
        Swiatlo, tu politpoprawnych nie ma .
        Nie to forum :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka