Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stadion Wembley gotowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 16:15
    Ładny jest ale dużo ładniejsza i tak jest Allianz Arena. Co w nim takiego drogiego było ? ten łuk ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ff Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:38
        nie podoba mi się :) brakuje charakterrystycznych wież poprzedniego stadionu,
        no i o co chodzi z tym łukiem, głównie przez ten łuk mi się nie podoba
        • Gość: herman Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.wh-syrlin.uni-ulm.de 14.03.07, 20:49
          luk byl najdrozszy...i tobie sie nie podoba?
        • Gość: architekt Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.07, 23:08
          Ej, a mi sie podoba luk, co Wy tacy nudziarze
      • Gość: jh Stadion Wembley gotowy IP: *.ipt.aol.com 14.03.07, 18:44
        to gdzie ten stadion w koncu jest?
        u australijczykow?
      • Gość: kibic Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.acn.waw.pl 14.03.07, 18:51
        Oni przynajmniej budują stadiony i to w czasie rzeczywistym, bo nasi mali
        politycy tylko mówią o stadionach których wciąż nie ma:(((
        • Gość: fp Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:19
          > Oni przynajmniej budują stadiony i to w czasie rzeczywistym, bo nasi mali
          > politycy tylko mówią o stadionach których wciąż nie ma:(((

Nasi politycy mówią o lustracji.
      • Gość: Tomek Stadion Wembley gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:54
        Niespecjalnie mi sie podoba i sprawia wrażenie przytłaczającego. Do tego te koszty...Emirates Stadium(Arsenal) jest dużo ładniejszy.
      • Gość: Mutju Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.petrus.com.pl 14.03.07, 19:09
        Według mnie stadion nie powala na nogi i zastanawiam się ilu "koordynatorów"
        wzbogaciło się na tej inwestycji. Z drugiej jednak strony chętnie zobaczyłbym
        podobny obiekt w Polsce, nawet gdyby miał mieć kilka tak beznadziejnych luków
        jakie ma Wembley. Może w następnym wcieleniu...:/
      • Gość: kiki a gdzie Stadion Narodowy Polski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:12
        ile lat temu Kaczyński obiecywał, jeszcze jako Prezydent Warszawy
      • Gość: herman Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.wh-syrlin.uni-ulm.de 14.03.07, 20:55
        badziewie za 1,2 mrd euro,to juz nie jest wembley...allianz arena jest o wiele
        ciekawsza
      • przemo4 Stadion Wembley gotowy 14.03.07, 21:04
        w maju 2005 roku będąc w Londynie u ciotki wraz z bratem pojechałem zobaczyć
        ten stadion.po drodze kupiliśmy po piwku i oglądamy go z ulicy.i tak od słowa
        do słowa krok po kroku zbliżamy się do budowy a tam żadnej ochrony płoty
        okalające dziurawe i postanowiliśmy zajrzeć za płot.doszliśmy bez problemów na
        sam środek przyszłego Wembley . pracował może z 1 dzwig a po trybunach kręciło
        się kilku robotników, zastanawialiśmy sie co by było gdyby nasze zamiary nie
        były turystyczne a w np chcielibyśmy coś "spsocić" , raczej nie było by problemu
        Na szczeście ukończyli go bez jakiś ataków terrorystycznych.
        • Gość: Yah Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:06
          Stary, przeciez tak pracuja brytyjscy robole (przynajmniej ci bez oddechu
          Polakow na karku:) - przerwy na prace miedzy herbatkami a nie odwrotnie
      • Gość: ble Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:07
        brzydki, robota inżynierów, taki... katowicki półdekiel na dużą skalę:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka