Gość: das IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 16:15 Ładny jest ale dużo ładniejsza i tak jest Allianz Arena. Co w nim takiego drogiego było ? ten łuk ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:38 nie podoba mi się :) brakuje charakterrystycznych wież poprzedniego stadionu, no i o co chodzi z tym łukiem, głównie przez ten łuk mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.wh-syrlin.uni-ulm.de 14.03.07, 20:49 luk byl najdrozszy...i tobie sie nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekt Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.07, 23:08 Ej, a mi sie podoba luk, co Wy tacy nudziarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh Stadion Wembley gotowy IP: *.ipt.aol.com 14.03.07, 18:44 to gdzie ten stadion w koncu jest? u australijczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.acn.waw.pl 14.03.07, 18:51 Oni przynajmniej budują stadiony i to w czasie rzeczywistym, bo nasi mali politycy tylko mówią o stadionach których wciąż nie ma:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fp Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:19 > Oni przynajmniej budują stadiony i to w czasie rzeczywistym, bo nasi mali > politycy tylko mówią o stadionach których wciąż nie ma:((( Nasi politycy mówią o lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Stadion Wembley gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:54 Niespecjalnie mi sie podoba i sprawia wrażenie przytłaczającego. Do tego te koszty...Emirates Stadium(Arsenal) jest dużo ładniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mutju Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.petrus.com.pl 14.03.07, 19:09 Według mnie stadion nie powala na nogi i zastanawiam się ilu "koordynatorów" wzbogaciło się na tej inwestycji. Z drugiej jednak strony chętnie zobaczyłbym podobny obiekt w Polsce, nawet gdyby miał mieć kilka tak beznadziejnych luków jakie ma Wembley. Może w następnym wcieleniu...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki a gdzie Stadion Narodowy Polski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:12 ile lat temu Kaczyński obiecywał, jeszcze jako Prezydent Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.wh-syrlin.uni-ulm.de 14.03.07, 20:55 badziewie za 1,2 mrd euro,to juz nie jest wembley...allianz arena jest o wiele ciekawsza Odpowiedz Link Zgłoś
przemo4 Stadion Wembley gotowy 14.03.07, 21:04 w maju 2005 roku będąc w Londynie u ciotki wraz z bratem pojechałem zobaczyć ten stadion.po drodze kupiliśmy po piwku i oglądamy go z ulicy.i tak od słowa do słowa krok po kroku zbliżamy się do budowy a tam żadnej ochrony płoty okalające dziurawe i postanowiliśmy zajrzeć za płot.doszliśmy bez problemów na sam środek przyszłego Wembley . pracował może z 1 dzwig a po trybunach kręciło się kilku robotników, zastanawialiśmy sie co by było gdyby nasze zamiary nie były turystyczne a w np chcielibyśmy coś "spsocić" , raczej nie było by problemu Na szczeście ukończyli go bez jakiś ataków terrorystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yah Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:06 Stary, przeciez tak pracuja brytyjscy robole (przynajmniej ci bez oddechu Polakow na karku:) - przerwy na prace miedzy herbatkami a nie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Stadion Wembley gotowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:07 brzydki, robota inżynierów, taki... katowicki półdekiel na dużą skalę:)) Odpowiedz Link Zgłoś