unbreakable Re: Polacy grają z Argentyną 03.06.07, 20:39 nie za dużo tego "umiejętnie"?:) kto to pisze?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eu_nice Re: Polacy grają z Argentyną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:44 Na zmianę w pierwszym secie wszedł Łukasz Żygadło ;) "Polska wygra mecz!!!" :D Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza No, panowie, 2:0! 03.06.07, 21:03 Końcówka ostatniego seta coś kiepska. W trzecim będzie z górki. Fiesta już trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: No, panowie, 2:0! IP: *.icpnet.pl 03.06.07, 21:05 Ależ to się ogląda!!! Mniam :)) Chłopaki trzeci set do 15-tu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Gdyby tak grali z Brazylią 03.06.07, 21:20 bylibyśmy Mistrzami Świata. Ale co się odwlecze, to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Re: No, panowie, 2:0! 03.06.07, 21:24 Gość portalu: triss napisał(a): > Ależ to się ogląda!!! Mniam :)) Chłopaki trzeci set do 15-tu!!!!! Chcesz - masz - nie ma czego zbierać! Może do dziesięciu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Polacy grają z Argentyną IP: 80.55.241.* 03.06.07, 21:18 tak trzymać chłopaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: Polacy grają z Argentyną IP: 85.252.65.* 03.06.07, 21:21 ciekawe dlaczego na głównej to wisi jako relacja na żywo?? to jest całkiem "na martwo"!!! dawać zczuba!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Jest! Jest! Jest! 03.06.07, 21:36 Co z tego, że przeciwnik słaby - zwycięstwo jest! Piękny mecz! Gratulacje dla drużyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssak Polacy grają z Argentyną IP: *.tktelekom.pl 03.06.07, 21:44 Dziwne czego Lozano, nie dał szansy choc chwile Perlowskiemu w tym dwumeczu, moze dlatego ze jest z Resovii! Mozdzonek gral przez dwa mecze, Kurkowi dal szanse a Perlowskiemu, nie! Oby tak dalej, Panie Lozano a za nie dlugo nie bedziemy miec srodkowych jak ci najlepsi zakoncza kariere! latwy mecz, i uwazam ze Lozano powinien choc na chwile dac szanse sie wykazac Perlowskiemu! A moze to mafia jest:D:D i to sprawilo ze Mozdzonek i Kadziewicz graja w lepszych klubach, moze to sprawilo ze Perlowski nie zagral ani przez chwile! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMaI Re: Polacy grają z Argentyną IP: *.icpnet.pl 03.06.07, 22:24 geez człowieku daj se na luz i nie trzeszcz w kółko tego samego.... a odejście środkowych na emeryturę nam raczej natychmiast nie grozi, żeby nie powiedzieć że jest odwrotnie zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Polacy grają z Argentyną IP: *.bsk.vectranet.pl 03.06.07, 22:50 hmmmm... raczej sie nie zanosi na razie, żeby nasi najlepsi środkowi szybko kończyli karierę. Perłowski nie grał, gdyż nie jest stylem Lozano żonglowanie składem w trakcie meczu, chyba że ktoś źle gra (temu np zagrał Kurek w piątek za słabo grającego Prygla). Tak że może odpuśc sobie Twoje jakby nie patrzeć paranoiczne lekko podejrzenia względem Lozano, bo gdyby miał on coś do Twojej Resovii, to by go w ogóle nie wziął do kadry na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perla Polacy grają z Argentyną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Polska Polska Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:55 Cieszę się, że wygrywamy. Ale jestem za Brazylijczykami. Na nich miło popatrzeć jak grają na pełnym luzie :) Mam nadzieję na rewanż w finale :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza Re: Polska Polska Polska 03.06.07, 22:02 A ja cieszę się, jak Polska gra na luzie. Gdyby w finale nie przestraszyli się, nie byłoby czego z Brazylii zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Polska Polska Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 10:15 Uwierz mi, Brazylia to nie ta klasa co Polska. Co prawda są już bardzo starą drużyną dlatego będą szukać młodych grajków :) Polska to jeszcze nie ta klasa, może za parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjaka Re: Polacy grają z Argentyną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:09 BRAWO!!! PIĘKNY MECZ!!! OBY KOLEJNE WYGLĄDAŁY TAK SAMO:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMaI Re: Polacy grają z Argentyną IP: *.icpnet.pl 03.06.07, 22:22 "Świetne rozpoczęcie Michała Winiarskiego, który świetnie grał w przyjęciu i w ataku." świetny tekst Redaktorze :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrafka Polacy grają z Argentyną IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:22 te 2 druzyny to jak kombajn w porównaniu z kosiarką ręczną :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Polacy grają z Argentyną IP: 82.152.165.* 03.06.07, 22:30 brawo!!! troche mi smutno tylko, ze nie moge ogladac meczy. BIALO-CZERWONI jestem za WAMI calym sercem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? o co chodzi z tą siatkówką? IP: *.jjs.pl 03.06.07, 22:49 chyba coś trzeba będzie w końcu obejrzeć... ale nie ma to jak piłka nożna, tam to naprawdę wiadomo o co chodzi, nawet jeśli kopią kiepsko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: o co chodzi z tą siatkówką? IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:54 Wyjdź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Polacy grają z Argentyną IP: 89.191.133.* 03.06.07, 23:08 Pozatym nie drmatyzowal mamy swietnych nastepcow naszych srodkowych - jaki krok do przodu zrobil Mozdzonek w tym roku jest godny podziwu - ma 22 lata i juz jego utytulowanie koledzy czuja jego oddeech.Spokojnie wszyscy dostana swoja szanse. Mlodymi Lozano chcial grac na wyjazdach. Swietna atmosfera na meczu - wlasnie wrucilem z Łuczniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek Byliśmy świadkami czegoś naprawdę mistycznego 03.06.07, 23:11 ...Paweł Zagumny ZEPSUŁ zagrywkę. Nawet spiker na sali to zauważył :D No po prostu opad szczęki, bo nie pamiętam czegoś takiego w meczu drużyny narodowaj od... ohohoho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Możdżonek to jakieś nieporozumienie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 23:31 Co ten pająk robił w składzie? Zagrywka, przyjęcie dno, do bloku nie zdążał, do ataku nie umiał podskoczyć - na pustej siatce jakiś konus pojedynczym blokiem go zatrzymywał... niech jeszcze potrenuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wsypialniipoza I tak jest lepszy niż Wlazły 04.06.07, 00:20 który ma dobre statystyki, bo dostaje dużo piłek. Ale ile z nich psuje... Tak w ogóle, Polacy zaczęli grać, jak Wlazłego nie ma. Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hastourek Polacy grają z Argentyną IP: *.zakoniczyn.net 03.06.07, 23:48 "(...) Argentyńczycy zawodzili (...)" - UUUUEEEEEEEEEEEEE!!! ... Odpowiedz Link Zgłoś
bizmiz Re: Dobry mecz:) 04.06.07, 16:51 Bardzo dobry mecz, Świderski i Zagumny pokazali jak należy ogrywać rywali :D A kot nie był na meczu niech żałuje, bo atmosfera boska, dawno nie czułam takich emocji, w wszystko dzięki plusowi, bo sobie wymieniłam punkty z programu 5 plus na bilet i jak się da to częściej będę jeździć na mecze naszej reprezentacji, bo to jest bez porównania przyjemniejsze niż oglądanie w telewizji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Dobry mecz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:54 Ba zdecydowanie lepiej :)Zapraszam wszystkich na mecze ligi PLS co prawda nie ma takiej oprawy, ale emocje tez sa i coraz lepsi grajkowie i napewneo kilku medalistow swiata (Polacy i Bułgarzy).I w przeciwienstwie od naszej pilki ryzyko oberwania siega zeru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kira Re: Dobry mecz:) IP: *.aster.pl 05.06.07, 11:01 No a jak by mogło byc inaczej ;-0 wiadomo nie od dzis ze nasi sa nalepsi,mecz super,fajna oprawa,emocje siegajace zeitu , wspaniałe przygotowanie (oczywiscie brawo tu dla sponsora-Plusa) byłam na tym meczu i na natepny tez pojade ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matuszy Re: Dobry mecz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 18:34 Też byłem, też sobie chwalę. Zresztą gdyby nie plus to bym nie pojechał, bo średnio z kaską stałem, a tak wymieniłem punkty z programu i fruu;] Tyle ludu było, ze hoho i każdy chyba rewelacyjnie sie bawił;] Odpowiedz Link Zgłoś
grandepunto Re: Dobry mecz:) 08.06.07, 12:16 Matuszy wiem o czy piszesz miałem to samo ale niestety z powodu mojej małej kontuzji na mecz pojechał kumpel, ale tez gdyby nie Plus to nie dał bym rady z kaske na ten meczyk.Brawo nasi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoś Re: Dobry mecz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 20:37 To widzę, że więcej nas było takich plusowych;] Mój chłopak mi zrobił prezent, bo on ma tel właśnie w plusie i wymienił te punkty na bilet, bo on sam to średnio przepada za siatką, ale pojechał ze mną i chyba zmienił nieco zdanie :D Hehe,;] Odpowiedz Link Zgłoś