kaskahh 14.05.10, 13:52 mam i nie wiem, czy mozna je jakos sensownie razem polaczyc? macie jakis pomysl? dzieki;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sssto_krotka_1983 Re: pieczarki, brokuly i kalafior 14.05.10, 14:19 -kotleciki z kalafiora i poeczarek -zalałabym zblanszowane warzywa jajami ze śmietaną i serem i do piekarnika -usmażyłabym zblanszowane warzywa w cieście na głębokim oleju i zjadła z jakimś dipem Odpowiedz Link Zgłoś
bobralus Re: pieczarki, brokuly i kalafior 14.05.10, 14:52 mi jakoś gra jedynie polaczenie brokuły-kalafior, brokuły-pieczarki, wszystko razem nie bardzo. No chyba, że np. kotlety z brokuła i kalafiora (ugotowane, dobrze i mocno odsaczone, rozdrobnione, do tego podsmażona cebulka, przyprawy, jajko, bułka tarta - formowac, ewent. obtoczyc jeszcze w bulce, smażyć) podane z sosem pieczarkowym? Nooo, cos takiego bym zjadła z chęcią. Do tego surówka z pomidora, ziemniaki albo i nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: pieczarki, brokuly i kalafior 14.05.10, 19:23 fajne;) dzieki jakos tez mi te 3 razem nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: pieczarki, brokuly i kalafior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 23:56 Natchnęłaś mnie- zrobię jakąś tajemnicza potrawę z tych trzech składników znienawidzonych przez mojego ukochanego i mu podam, ciekawe, czy się zorientuje... Może po prostu warzywa smazone z ryżem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
floress Re: pieczarki, brokuly i kalafior 17.05.10, 09:41 Krem z kalafiora i brokułów, podawany z grzankami i lekko podsmażonymi pieczarkami. Odpowiedz Link Zgłoś