joseph_b.1 08.02.06, 17:08 Chcę ugościć znajomego zza Buga, ale nie wiem, czy oni piją wodę kolońską "z gwinta", czy też rozlewają do kieliszków (a jeśli tak, to jakich)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kejcak Re: Jak pić wodę kolońską? 08.02.06, 17:19 z gwinta chyba, bo do kieliszka przez taka mala dziurke to bys ze dwa dni wylewal, a i tak polowe bys rozlal Odpowiedz Link
wisi.mi.to Jak pić wodę kolońską? 08.02.06, 17:43 ja osobiscie piłbym haustem, ale prawdziwi twardziele delektują się nią popijajac z gwinta, jak z piersiówki Odpowiedz Link
untochables Re: Jak pić wodę kolońską? 10.02.06, 16:18 ni nie piją z kieliszka bo by se zęby powybijali oni piją ze stakana Odpowiedz Link
simian-raticus to już wolę ją sobie wstrzyknąć :-) 19.05.06, 13:28 ale to musi organizm mordować taka woda . . . ale w MISiu wypił i przeżył :-))))))))))))))) Odpowiedz Link
jan-w Re: Jak pić wodę kolońską? 10.02.06, 22:38 Jest to klasyczny przypadek tzw pykówki (Woda brzozowa itp) Podobno, należy przechylić nad szklanką, prztyknąć i czekać, a płyn robi pyk,pyk,pyk... Ale pytanie to oczywiście prowokacja ;-) Ile czasu gość zza Buga musiałby czekać na opróżnienie tą metodą litra płynu ? Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Jak pić wodę kolońską? 13.02.06, 17:24 boski płyn m-ki wódka wynależli ruskie. a tu polaczki jak zwykle pokazują swą wyższość. ukraińskie i białoruskie wódebzki-marzenie. te wyborowe i inne wynalazki ani sie nie umywają. Odpowiedz Link
lilarose Re: Jak pić wodę kolońską? 22.05.06, 12:44 "Mówiłam ci jak dziecku po rusku, po niemiecku nie po to jest perfuma, byś ją pił, pił, pił..." Jakoś tak mi się skojarzyło... Odpowiedz Link
hetmanwiechu Re: Jak pić wodę kolońską? 04.08.06, 18:39 najlepiej to przez slomke, wtedy wszystko mozna wyssac i jest tez czas na degustacje. Odpowiedz Link
matuba91 Re: Jak pić wodę kolońską? 07.05.16, 22:18 tzn... lusto w oczach... nic nie pochłodnięty jak muzyka lat 80, uwazam to jako narkotyk, lat 80 xD Odpowiedz Link
matuba91 Re: Jak pić wodę kolońską? 07.05.16, 22:20 zwłaszcza muzyka elektroniczna, dance, disco 80th Odpowiedz Link
matuba91 Re: Jak pić wodę kolońską? 07.05.16, 22:30 proponowana piosenka - www.youtube.com/watch?v=raostGmaOdA Odpowiedz Link