Gość: hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 19:21 Czesc pilam raz i bardzo dobre sie to okazalo. Nigdzie nie moge kupic. W zadnym z gigamarketow, ani malych warzywniakow. czy ktos wie gdzie jest ten sok w Warszawie? :) hanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: Sok 8 warzyw Tymbarka 02.04.05, 19:22 Ja widzę ten sok wszędzie. I w osiedlowym sklepie, i w marketach. Na pewno jest w Auchan w Wola Park, bo tam któregoś razu kupował sobie go mój mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Sok 8 warzyw Tymbarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 19:22 jest w supersamie na Puławskiej i w kilku małych sklepikach tez widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Sok 8 warzyw Tymbarka 04.04.05, 08:41 Chętnie spróbuję, myślę, że by mi smakował, ale póki co bojkotuję - straszna reklama :( Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Sok 8 warzyw Tymbarka 04.04.05, 10:33 sok warzywny Tymbarka jest raczej dostępny wszędzie zadziwiające tylko, w jak różnych cenach: widziałam od 2,6zł/500ml do ...4,5 zł/500ml!! wg mnie najlepszy: śródziemnomorski Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Sok 8 warzyw Tymbarka 04.04.05, 10:53 tę reklamę parodiujemy, bo jęki tych anorektyczek są nieznośne-najczęściej, podczas tej reklamy uzywam przycisku "off" Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Sok 8 warzyw Tymbarka 04.04.05, 11:08 reklama faktycznie.. uhmm nie najszczęśliwsza soki - mimo to - dobre Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Sok 8 warzyw Tymbarka 04.04.05, 11:15 :) Straszne - "Stworzony dla kobiet, działa na mężczyzn" - może i stworzony dla mnie (wolę niesłodkie napoje), ale działa na mnie - odstręczjąco. Anorektyczki, seks, seks, seks i dwaj kolesie robiący z siebie debili, niesmaczne i ble. Czy to ma działać na mężczyzn, że będą kupować ten napój swoim kobietom? Nie wiem. Reklama moim zdaniem zupełnie źle skierowana (podobnie jak poprzednia, z dziewczyną na basenie), pokazująca - kobietom, czyli grupie docelowej! - laski prężące się do kamery, sugerująca, że kobietom na zależeć na tym, by podniecać tych żenujących mężczyzn (zakrywających przyrodzenie gazetą lub robiących pseudozmysłowe "wrau"). Odpowiedz Link Zgłoś