korsarz3 28.02.06, 16:20 Co możemy nazwać tym mianem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: Zemsta barmana 28.02.06, 19:17 ...dyskretnie dolaną do drinka odrobinę wody utlenionej ;-) Odpowiedz Link
tlen4 Re: Zemsta barmana 28.02.06, 21:34 Kiedyś spotkałam się z "zemstą barmana" na bazie piwa, z wódką i kilkoma innymi jeszcze dodatkami. Jak odszukam książkę w której to widziałam to dam znać. Odpowiedz Link
enry1 Re: Zemsta barmana 02.03.06, 10:19 moja kolezanka barmanka wlala do kawy exspresowej caly flakonik kropli GUTALAX na rozwolnie. Tydzien czasu siedzial w WC. Ale byla zadowolona z tej zemsty .... on troche mniej :). Po roku czasu powiedziala to jemu. Jego reakcja?....OD TEJ PORY BEDE CI PATRZEC DOBRZE NA RECE. A jej reakcja?....A JA BEDE DOBRZE KONTROLOWALA TWOJE LAPY ABY MNIE NIE DOTYKALY W PEWNE MIEJSCA. Odpowiedz Link
tlen4 Re: Zemsta barmana 07.03.06, 15:28 To to już jest za drastyczne. "Zemsta" powinna być ze składników dostępnych na barze (stanowiacych jego standardowe wyposazenie) Odpowiedz Link
hubar Re: Zemsta barmana 03.03.06, 14:34 Słyszałem o przepisie: 50 wódki, 50 wina wytrawnego, 50 piwa. Odpowiedz Link
bogulo Re: Zemsta barmana 15.09.06, 13:24 najgorsza zemsta jest chyba podanie czegos bez promili :/ juz wole wole wode utleniona i inne swinstwa w szklance niz to Odpowiedz Link
hubar Re: Zemsta barmana 15.09.06, 18:18 To chyba nigdy nie dostałeś takiej mikstury skoro tak mówisz ;-) Działanie w trakcie picia, po wypiciu i nazajutrz :-/ Odpowiedz Link
yatsec Jest jeden przepis, który... 04.10.06, 13:37 poznałem w stanach i wcale nie jest drastyczną mieszanką wybuchową. Jest to zwykły Bailays i sok z lemonki. Barman nalewa dwuwarstwowego shota i kaze ci wypić lecz przed połknięciem musisz wszystko w ustach wymieszać (co łatwo przychodzi bo to nie jest mocny trunek) poczym połknąć. Kilka sekund pozniej siedzisz w toalecie. Chodzi o to, że sok z limonki ścina mleczko w bailaisie i taki roztwór własnie pijesz. Mam nadzieje ze zadnego składnika nie pominąłem... Odpowiedz Link
bogulo Re: Jest jeden przepis, który... 04.10.06, 14:37 znam takich ludkow, na ktorych to nie podziala, nawet przeczyszczacze ich nie ruszaja :D Odpowiedz Link