gruszka_na_wierzbie 19.08.06, 22:19 ma ktoś jakieś proste przepisy na fajne kolorowe drinki? proszę o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrgodot Re: przepis na drinki? macie? 20.08.06, 19:07 a z jakiego alkoholu te drinki? Z Tequili polecam Tequila Sunrise - mój wariant (niezupełnie klasyczny) tequila, sok pomarańczowy, ananasowy, syrop grenadine. Masz czerwone, pomarańczowe, żółte (od dołu zaczynając). Do tego słomka, cytrynka i jakaś ozdoba. Podawać w wysokich szklankach. Odpowiedz Link Zgłoś
vial Re: przepis na drinki? macie? 21.08.06, 07:44 najprostszy a dla mnie najlepszy to malibu z sokiem pomorańczowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saramona Re: przepis na drinki? macie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:34 żubrówka, sprite, tonic i 3 plasterki świeżego ogórka inna wersja zmiażdzony lód i kilka ćwiartek limonki, żubrówka, sprite Odpowiedz Link Zgłoś
mrgodot a propos malibu 21.08.06, 19:17 ja profanka lubię Malibu z coca-colą i plasterkiem cytryny. Normalnie podaje się zmieszna z mlekiem w shakerze (nie wiem jak spolszczyć ten wyraz). Ale miały być drinki kolorowe ... Odpowiedz Link Zgłoś