biala27 03.11.06, 14:24 w związku z wacikiem Annaszy zapytuje - czy faktycznie jest taki dobry? Można go bez problemu kupić (tzn. M. twierdzi, ze jest ekstra a w lokalnym tesco nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annasza33 Re: Syrop klonowy 03.11.06, 14:29 Zalezy co kto lubi. U mnie nie przypadł do gustu ani dzieciom ani mężowi, tylko ja się nim zażeram. To jest jakby taki miód, tylko bardziej lejący się i mniej słodki, smak bardziej, jakby to powiedzieć... żywiczny? A kupiliśmy właśnie w tesco :D Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Syrop klonowy 03.11.06, 14:46 Pyszny, ale dla mnie za slodki, zeby sam wcinac. Dodaje do marynat miesnych, miedzy innymi do zeberek. A kupilam, dla odmiany, w Tesco ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Syrop klonowy 03.11.06, 23:33 mnie się zawsze chciało jak czytałam powieści, gdzie nalesniki z syropem zajadali w tesco (:PPP) widziałam ale jak na spróbowanie to poskapiłam - wolę miód Odpowiedz Link Zgłoś
biala27 Re: Syrop klonowy 06.11.06, 08:33 Reasumując - znaczy u mnie prowincja straszliwa :))) M. uwielbia miód - ja niekoniecznie - a więc przypuszczam, ze syropu nie polubię Odpowiedz Link Zgłoś