Gość: jarek IP: *.fastres.net 18.05.03, 21:54 Moja zona wymienila piec gazowy ( bo stary wedlug niej byl niebezpieczny) ale teraz nie mozna zadne ciasta piec, trwarde na dole ,biale na gorze, co moge zrobic, moze ktos sie na tym zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linn Re: Jak ulepszyc piec gazowy? IP: *.dialup.tiscali.it 19.05.03, 10:01 A producent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Jak ulepszyc piec gazowy? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 19.05.03, 14:07 od dolu za bardzo gaz Ci 'napierdala termicznie'? a gory bladziok? milo jest miec piec z termoobiegiem, chocby byle jaki ale patent mojej ciotki: dwie ceramiczne dachowki szamotowe na dnie pieca aby DELAY termiczny sie zrbił w grzaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Jak ulepszyc piec gazowy? IP: *.fastres.net 19.05.03, 21:48 Marka Technogas, jutro kupie dachowki alba kafelki, bo juz o tym wczesniej myslalem ,ale nie chcialem byc pierwszy , ktory popelnia bledy. dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgi Re: Jak ulepszyc piec gazowy? IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 19:50 Gość portalu: jarek napisał(a): > Moja zona wymienila piec gazowy ( bo stary wedlug niej byl niebezpieczny) ale t > eraz nie mozna zadne ciasta piec, trwarde na dole ,biale na gorze, co moge zro > bic, moze ktos sie na tym zna? ja mam w piecu na dole 2 cegly szamotowe,to poprawia dzialanie pieca wstopniu wystarczajacym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Wlozylem kafelke 40*40, duzo, duzo lepiej. IP: *.fastres.net 21.05.03, 22:15 Czy mozna tez piec kafelkami bocznie od izolowac, ale czym je przyklejic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Po miesiacu nie lepiej ,ale doskonale. IP: *.fastres.net 18.06.03, 11:02 Nawet wszystko inne oprocz chleba, innaczej teraz sie piecze i tez szybciej, ryby nie sa wiecej przypalone, sos do miesa nie znika od razu. Odpowiedz Link Zgłoś