niedzwiedzica_sousie 26.07.07, 09:57 zupy czosnkowo-cukiniowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania_m wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:09 moze tylko niekoniecznie cukinia, zeby nie bylo overkilla. ale z drugiej strony, jako menu pt "warjacje z cukinia" nie byloby nawet i z tym problemu. no i wspaniale jest ciasto z cukina, smakuje podobnie jak marchewkowe :) myle, ze mi najbardziej smakowaloby po takiej zupce jakies lekkie danie z grilla, np. kurczak lub losos na salacie z grillowanymi warzywami i jakims fajnym dressingiem. a na deser np. letnia tarta z owocami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wszystko? IP: *.aster.pl 26.07.07, 10:23 Aniu, napisz prosze, jak robisz ciasto z cukinia! :) Pozrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: wszystko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:40 ja ostatnio robilam z mniej wiecej takiego przepisu (nie z tej konkretnej strony, ale skladniki i proporcje wydaja mi sie identyczne) fooddownunder.com/cgi-bin/recipe.cgi?r=75998 tylko, ze w moim przepisie cale jajka byly, jak pamietam. apple sauce to po prostu mus jablkowy ze sloika. no i ja dalam ciemny cukier trzcinowy zamiast zwyklego pewnie na galerii sie cos znajdzie i na wielkim zarciu i cincin :) Odpowiedz Link Zgłoś