jakubisia 16.08.07, 00:01 macie jakieś ulubione produkty z Biedronki,jadłam dzisiaj u koleżanki warzywa na patelnię kupione w Biedronce i przyznam ,że były super.Chyba zacznę tam chodzic ,nawet i po te właśnie warzywa.Co tam kupujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzma30 Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 16.08.07, 00:56 Juz o tym bylo.... Pocztraj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=42213209&a=42213209 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 14:16 Ja jeśli jestem w biedronce to kupuje własnie warzywa na patelnie i ser pleśniowy camembert:) Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 21.08.07, 14:26 Szynka konserwowa z Sokołowa Soki (różne) Cola Ser camembert produkowany przez Turek Mleko Prawdziwe 1.5% Masło osełkowe Jogurty produkowane przez Bakomę Płyn do naczyń Kraft Papier toaletowy Queen i cała masa innych Odpowiedz Link Zgłoś
anka_p24 Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 21.08.07, 22:24 Hm... ciekawe..., a papier toaletowy to z sosem pomidorowym podajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nogidonieba Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 21.08.07, 14:35 matjasy - są ok Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 21.08.07, 22:28 dzisiaj w biedronce były produkty kuchni włoskiej - ale się obkupiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 07:12 Dzis kupilas i juz polecasz? Sprawdz najpierw czy sa tego warte. Byly ostatnio jakies krytyki w stosunku do prod. wloskich / nie pamietam supermarketow /. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 09:29 wodę gazowaną, niegazowaną, soki, cukier, mąkę, płatki śniadaniowe, pieczywo-bułki konkretnie, dżem, czekolady, Delmę, jogurty, sery... Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 09:47 > Dzis kupilas i juz polecasz? Sprawdz najpierw czy sa tego warte. istnieje też możliwość, że owe włoskie produkty były w Biedronce kolejny raz i dziewczyna ma je już sprawdzone, dlatego poleca, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 09:54 Prawdaz, ale byloby dobrze, zeby to potwierdzila podajac nazwy produktow. Mieszkam we Wloszech i zapewniam Cie, ze produkty wloskie bywaja rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 10:05 poza tym każdy ma różne kryteria które świadczyć bedą, że dla niego coś jest dobre , więc poleca - dla jedny będa to oryginały bo mieszka we Włoszech wiec wie, a dla innego może to po prostu być smaczne, co potwierdza rodzina i ładnie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas2 cistka- tarty mini IP: 62.29.170.* 22.08.07, 10:02 pychota pakowane po 6 min tart z nadzieniem w trzech smakach cena 2,49 Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 10:02 jej linn a co ty taka sceptyczna? myslisz, że jak tobie zajmuje ileś tam by czegos spróbowac to wszyscy tak mają? Ja polecam bo wypróbowałam na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evro44 Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:48 ale co kupiłaś? Bo w końcu nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 11:20 kupiłam makaron do spaghetti 50cm długi z pszenicy durum, krewetki mrozone, przecier pomidorowy 550ml nie pamiętam firmy, ale słodki jest - smaczna zupa z niego wyszła, olej z pestek winogron 1l za 13zł chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka IP: *.pronet.lublin.pl 22.08.07, 14:59 suchary- pyszne z mąki pełnoziarnistej-ciemne:) super sa bardzo smaczne.a i takie batoniki z musli( opakowanie 6 szt) ale tylko czekoladowe Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 17:14 Nie pamietasz firmy, a polecasz... Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 18:16 Ja mogę spokojnie polecić przecier pomidorowy Valfrutta, kupuję go za ok. 4.50 w innych sklepach, a w Biedronce jest za 2.99. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Polecam szynkę z Biedronki... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.08.07, 16:44 . Odpowiedz Link Zgłoś
akabe Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 17:19 Kupuję raz poraz pakowanego kindziuka z PMB, mają też kumpiaka. Pozdrawiam akabe Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 22.08.07, 17:39 Musli za 2,19 czy jakos tak, Ser wiejski, ktorego producentem jest Piatnica, Ser zielona laka, swietny do wypiekow i mozna spokojnie uzyc wszedzie tam gdzie przepis nakazuje uzycie philadelfii, Dunska feta, bardzo dobra w stosunku do ceny, Orzechy ziemne w puszce, tanie i smaczne, tzn. nie jem samych, ale jako dodatek do dan swietne, prazone, ale nie solone., biszkopciki takie male, okragle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 17:57 biedra rządzi! serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 23.08.07, 12:03 a nie z Biedronki nie sa super:O? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 23.08.07, 15:08 Ja niestety (?) nie mogę przekonać się do żadnych produktów oferowanych przez Biedronkę czy Lidla. Kupiłam raz paczkę makaronu w Lidlu, niby z pszenicy durum, ale koło takowej chyba nie leżał; podobnie było z niby lepszym papierem toaletowych - okazął się być wykonany chyba z plastiku ;) koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 23.08.07, 17:39 A mnie te makarony z Lidla bardzo smakują (jeśli chodzi o Combino) i zapewniam cię, że są zrobione z pszenicy durum. Odpowiedz Link Zgłoś
baerenfang jeżeli popije się płynem do naczyń Kraft, to 23.08.07, 17:51 przejdzie, a nawet wyjdzie:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hania731 Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 23.08.07, 18:46 Nie zdołałam się przekonać do produktów z logo biedronka, natomiast kupuję rzeczy innych firm, które są tam tańsze, np.ostatnio olej kujawski, serki allmette, serki z piątnicy, makarony lubelli itd, itp. dzięki za informację o przecierach pomidorowych Valfrutta, bo nie mogę ich nigdzie dostać u siebie, sprawdzę w biedronce. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Biedronka-co polecacie do jedzonka 23.08.07, 19:58 W Biedronce są jakoś chyba sezonowo, w każdym razie nie zawsze można je dostać, ale w tej chwili w dwóch Biedronkach w mojej okolicy są. Z ciekawszych rzeczy, fajne są jeszcze ciasteczka a la pieguski. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: pytanie brzmi: co polecacie do kupna? 23.08.07, 19:57 Miej odwagę się podpisać, syfku. Z rozpędu wpisałam co kupuję, nie co jem. Odpowiedz Link Zgłoś