lirio 22.08.07, 19:33 U mnie w domu idzie tego baaaaardzo duuuuużo: Hortex: Zapa królewska - wielbiam!!!!! Danie prowansalskie Zapa wiejska Zupa fasolowa Zupa grzybowa Zupa pieczarkowa Nordis: Szpinak Barszcz ukraiński Frytki Mc CAIN GOLDEN LONGS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: ulubione mrożonki 22.08.07, 21:07 - włoszczyzna krojona w cienkie paseczki - mieszanka warzywna 7-skladnikowa - szpinak do kluseczków (to przez ciebie Lirio!!! :)) ) - kotlety schabowe - mięso mielone - kwiatki z ogórecznika - ogórecznik pocięty w paski na słynna nalewkę - grzyby z lasu - zioła - koperek, pietruszka, tymianek, oregano, kolendra - ciasto francuskie, bo leniwa jestem i nie chce mi się go 98439284928 wałkować - zupa rybna, wszak karpie zimą nie biorą... - kości ze schabu na zupę - lody..... chyba wszystko.... :)..ale ja mam dwie lodówki.... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ulubione mrożonki 22.08.07, 21:08 errata - mięso na obiad, różnego typu poporcjowane... Odpowiedz Link Zgłoś
lirio i Biedronka ;) 22.08.07, 22:11 Mieszanka chińska i warzywa na patelnię z Biedronki. Warzywa są najlepsze jakie jadłam - Hortex czy Nordis leży i kwiczy! Odpowiedz Link Zgłoś
delilian Re: ulubione mrożonki 25.08.07, 21:32 lirio napisała: > Nordis: > Szpinak > Barszcz ukraiński Zgadzam sie - te dwie mrozonki z Hortexu sa beznadziejne, Nordisa duuzzo lepsze. Ja tez zuzywam duzo mrozonek, szybko mozna cos pysznego ugotowac i zawsze miec w zapasie, bez obawy, ze warzywa zwiedna czy sie zepsuja. Odpowiedz Link Zgłoś
agab51 Re: ulubione mrożonki 27.08.07, 12:56 rzadko kupuję gotowe mrożonki, jeśli już to są to: frytki karbowane, barszcz ukraiński albo filety rybne w kostce. Odpowiedz Link Zgłoś