Gość: kasia IP: 62.29.170.* 06.12.07, 09:25 hej wiem ze kilka z was posiada b;ogi z przepisami a ja gapa nioe pamietam waszych ników proszę wpiszcie się macie super przepisy na stronkach dzięi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: blogi kulinarne IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.13, 21:57 foodoflovee.blogspot.com/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: blogi kulinarne 17.08.13, 10:43 Poważnie: zaspamujesz jeszcze raz, a zgłoszę cię bezpośrednio do administracji z prośbą o blokadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulinarnyJa Re: blogi kulinarne IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.05.14, 14:19 zapraszam kulinarnyja.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: blogi kulinarne 29.05.14, 19:40 Gość portalu: kulinarnyJa napisał(a): Podziwiam ludzi którzy zapraszają na blogi zawierające perełki w rodzaju "Wiosna powoli obradza nas w świeże, polskie warzywa." czy "Dziś moja inspiracja na chrupiące boczniaki na kruchej i soczystej sałacie." O, "Z racji tego, że lubuję w makaronach, to często tworzę różne kombinacje z tym włoskim wynalazkiem." - Włosi wynaleźli makaron, czego to się człowiek nie dowie z blogów, wracam do czytania żeby czegoś nie przegapić. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: blogi kulinarne 30.05.14, 16:41 mmagi napisała: > a nie Chińczycy wymależli makaron?? Chińczycy. No ale po co sprawdzać, przecież liczą się na blogasku tylko wejścia i lajki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwiec.zlosliwiec Re: blogi kulinarne 30.05.14, 16:32 I tam, lepsze sa 'poddane do degustacji'. Zapewne chodzi o babeczki. Kruche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: blogi kulinarne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.14, 16:45 Gość portalu: kulinarnyJa, ciekawe gdzie, ze zdjęć nic, przepisy ogólne! Odpowiedz Link Zgłoś