Gość: IRA IP: 212.51.203.* 18.12.03, 12:47 Proszę o kilka przepisów na dobre drinki ,niedawno piłam drink niebieski i bardzo mi smakował,ale nie znam nazwy i nie wiem jak go przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pieniacz Re: DRINKI IP: *.proxy.aol.com 18.12.03, 16:47 No to zajrzyj na forum NAPOJE. Odpowiedz Link Zgłoś
vilia Re: DRINKI 18.12.03, 17:14 Uwazaj na "drinki". Nim sie zorientujesz, juz jestes chora. Czy nie lepsze dobre wina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: DRINKI IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 18.12.03, 17:34 Niebieskie drinki bywają z dodatkiem niebiesiego likieru, np. Blue Curacao Bolsa itp. Po dodaniu do drinka soku np. z pomarańczy, drink potrafi zmienić kolor na jadowicie zielony. Czy lepsze wino? Rzecz gustu. Wszystko ma swój czas i miejsce. A nie lepsza odmiana? czasami drinki, czasami koniak, innym razem dobre wino... Najgorsza dla smaku jest monotonia. Nawet jeżeli są setki rodzajów wina, to dobrze czasem napić się czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś