aso.g 15.06.06, 13:32 Poszukuje dobrego endokrynologa w Gdasńsku. Najlepiej na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlakobieta Re: poszukuje dobrego endokrynologa w Gdańsku 15.06.06, 15:22 Dr Gross-Tyrkin w Gdańsku, ul. Łagiewniki. Numeru nie pamiętam. Trzeba iść od przychodni na Aksamitnej w stronę Heweliusza i gabinet jest po prawej stronie na rogu przed piekarnią Szydłowskiego. Przyjmuje na NFZ ale też prywanie i jest godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aso.g Re: poszukuje dobrego endokrynologa w Gdańsku 15.06.06, 17:26 dziękuje bardzo za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow15 Re: poszukuje dobrego endokrynologa w Gdańsku 11.07.06, 23:01 Ja tej osoby nie polecam. Uważa, że wysyłanie pacjenta co jakis czas na badanie wystarczy, żeby się nie burzył, że nie umie mu pomóc. Przecież robi co może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Forum medyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:26 Tak się zastanawiam po co stworzyliśmy forum Medycyna w Trójmieście forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=770 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: Forum medyczne IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.06.06, 20:04 Gość portalu: rer napisał(a): "Tak się zastanawiam po co stworzyliśmy forum Medycyna w Trójmieście.." a w głowę zachodze i nie wiem do tej pory:-) Ale skoro jest już medycyna to ja poprosze jeszcze: fryzjerzy w trójmieście ( dla psów tez) zakupy w trójmieście gastronomia w trójmieście itd. można mnożyc do bólu...... Odpowiedz Link Zgłoś