Dodaj do ulubionych

pediatra w Sopocie

10.12.06, 16:09
CZy może znacie dobrego pediatrę dla noworodka, najchętniej w Sopocie? Z góry
dziękuję.
Obserwuj wątek
    • annemette Re: pediatra w Sopocie 11.12.06, 12:49
      Ostatnio dużo dobrego słyszałam o dr Tomaszku, przyjmuje prywatnie. Ja chodzę z
      dziećmi do dr Stefanowicz w przychodni Family Med na Małopolskiej. Też podobno
      dobry lekarz. "Podobno" bo moje dzieci nie chorują, więc trudno mi oceniać. Ale
      znajomi, którzy często dzieci leczą, są zadowoleni. A swoją drogą słyszałam też
      wiele opini, że w Sopocie słabo z dobrymi pediatrami...
      • zojkaojka Re: pediatra w Sopocie 14.12.06, 21:56
        Gdybym posłuchała Tomaszka 2,5 roku temu moja córka by nie żyła-miała wysoką
        temperaturę przez 11 dni ,a on nie zlecił rzadnych dodatkowych badań!.Co więcej
        krytykował lekarkę za wystawienie nam skierowania do szpitala, bo " to
        asekuranctwo , a dziecko ma tylko grypkę". A "zwykły" lekarz z poradni D , pani
        Głąbecka z Sopmedu wysyłając nas natychmiast do szpitala , uratowała małej
        życie.Raz na małą spojżała i stwierdziła ,że jej zdaniem nie dożyje
        poniedziałku jeśli natychmiast nie zląduje w szpitalu! To była ciężka sepsa,
        cudem się wywinęła.
    • angelik1 Re: pediatra w Sopocie 18.01.07, 17:13
      Dziękuje drogim mamusiom. Właśnie też niedawno zostałam mamą. Mam prośbę-jak w
      Sopmedzie i FAmily Med wygląda przyjmowanie zdrowych dzieci?Np na szczepienie.
      CZy "siedzą"razem w poczekalni z chorymi?Jestem uziemiona w domu, więc sama nie
      mogę sprawdzić, więc proszę o odpowiedź.Z góry dziękuję.Pozdrawiam. Andżelika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka