lucy.sol 04.02.07, 00:33 Poleccie mi prosze do kogo isc?? Slyszalam dobre opinie na temat dr J. Pienczk i dr Ewa Dilling-Ostrowska??? Byl ktos , polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agastrusia Re: neurolog dzieciecy 04.02.07, 11:13 Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej Nad Matką i Dzieckiem, ul. Pniewskiego 1 Gdańsk-Wrzeszcz,tel. 341-29-29. Najlepiej jest przejść sie tam osobiście bo dodzwonienie sie graniczy z cudem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaronja Re: neurolog dzieciecy 05.02.07, 20:32 A ja bardzo polecam dr Reif z przychodni przyszpitalnej na zaspie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-paula Re: neurolog dzieciecy 05.02.07, 22:04 Ja tez polecam dr. Raif, wspaniała lekarka;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agasobczak Re: neurolog dzieciecy 06.02.07, 14:48 Czy ta doktor przyjmuje prywatnie? Z chceia poszlibysmy bo nas czas goni.. a mamy neistety nietrafiona przygode na Abrahamam w Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
mama-paula Re: neurolog dzieciecy 06.02.07, 17:26 Dr. Raif, z tego co wiem przyjmuje tylko na nfz, ale moze podejdz do niej i zapytaj czy jest inna forma spotkania. Byc może ma też wizyty prywatne, pracuje takze na oddziale niemowlęcym na zaspie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: neurolog dzieciecy 11.02.07, 14:05 jeśli chodzi o DOBREGO neurologa to większość pediatrów ma dobre zdanie o dr Ewa Pilarska - teraz chyba jest ordynatorem oddziału neurologii dziecięcej AM w Gdańsku, tel do niej 346 54 79 my się niedługo do niej wybieramy Odpowiedz Link Zgłoś
agasobczak Re: neurolog dzieciecy 12.02.07, 07:31 My idziemy własnie do dr Pilarskiej - ale dopiero 28 lutego - mi też chocdziło o dość szybką wizytę ale niestety nie udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: neurolog dzieciecy 14.02.07, 13:35 Proszę o podanie namiarów na tą dr. Pilarską jak przyjmuje i gdzie - wdzięczna bym była za namiary na tą lekarkę w szpitalu na zaspie która przyjmuje w przychodni przyszpitalnej - mój syn zaczął się znacząco jąkać i nuszę obskoczyć kilku lekarzy logopedę, neurologa i wyjaśnić przyczynę ?! - problem Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 do agasobczak!!!!! 14.02.07, 13:41 Co masz na myśli jeśli chodzi o złe wspomnienia z lekarzem na ul.Abrhama -czy to była lekarz Żuchowicz czy tak jakoś - jestem tam zarejsetrowana na 21 marca bo na Dąbrówce rejestrują już na kwiecień a są tylko 2 punkty w których na nfz przyjmują neurolodzy dziecięcy? czy jest to niepotrzebna strata czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
agasobczak Re: do agasobczak!!!!! 15.02.07, 20:15 Powiem tak... kobieta miła ale mam wrazenie ze na niektore rzeczy przymyka oko. No wlasnei tak jest z nasza niunia - powinna byc rehabilitowana a wedlug pani doktor jest wszytskook tylko ja jestem za nerwowa ?! Sprobuj sie zarejestrowac na Zaspe. tam mi polecali ale juz mam te wizyte prywatna u dr Pilarskiej i sie tego trzymam. Chociaz na kontrole znow ide na Abrahama ale to tylko aby odfajkowac ze bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: neurolog dzieciecy 15.02.07, 13:40 a może ktos słyszał cos o dr Sroka z Jaśkowej Doliny? jesteśmy do niej zarejestrowani, a może nie warto tracić czasu? Odpowiedz Link Zgłoś