Dodaj do ulubionych

Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzedana

IP: *.gemini.net.pl 30.10.09, 12:06
No w sumie nic dziwnego że się tak sprzedają mieszkania, bo osiedle wygląda
naprawdę ładnie: Widok osiedla
Przykładowy apartament a dodatkowo stosunek
ceny do jakości mieszkań jest bardzo dobry, choć oczywiście wszyscy
chcielibyśmy żeby ceny nieruchomości tudzież materiałów budowlanych były w
Polsce znacznie niższe...
Obserwuj wątek
    • Gość: zex Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: 212.244.185.* 06.11.09, 10:07
      ...czyli zostały same z widokiem na nową trasę lub świątynię opatrzności
      • Gość: Kasia Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.chello.pl 06.11.09, 19:10
        Mnie też nie dziwi że mieszkania w iwestycji Ostoja Wilanów sprzedają
        się jak świerze bułeczki - my z mężem zastanawialiśmy też się
        zdecydowaliśmy i nie zastanawialiśmy się długo, bo oferta jest naprawdę
        atrakcyjna;)
        • Gość: Jacek Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.chello.pl 06.11.09, 19:11
          Witam forumowiczów, szukam informacji o inwestycji Ostoja Wilanów, co
          sądzicie, czy opłaca się tam kupować apartament ?
          • Gość: Ania Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.chello.pl 06.11.09, 19:17
            Witam (mam nadzieje) przyszłych sąsiadów;)))

Ostoja Wilanów to nowoczesny kompleks willi miejskich otoczonych
            rozległym parkiem ! Wydaje mi się że wszystkie osoby ceniące sobie
            jakość, wyjątkową architekturę i komfort życia będą zadowolone, tym
            bardziej że firma Polnord cieszy się nieposzlakowaną opinią !
            Ja na szczęście już nabyłam mieszkanie, ale na miejscu jeszcze
            niezdecydowanych nie wahalabym się długo, bo słyszałam że najbardziej
            atrakcyje mieszkanka znikają błyskawicznie;))
            • Gość: kamila Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 09:43
              ja też się zdecydowałam, właśnie załatwiam kredyt :). Moi znajomi
              jeszcze się zastanawiają, bo nie mogą się zdecydować czy wolą mieć
              widok na świątynie, czy na trasę.
              Pozdrawiam Biuro Sprzedaży.
              • Gość: tomek Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:22
                Muszę przyznać,że inteligencja naciagaczy na tą niesamowicie
                opłacalną inwestycja jest porażająca...
                ta sama domena chello...typowe nicki forumowiczy jakich wiele-
                przejrzyjcie sobie inne fora-jakoś mi się tak nigdy nie
                trafiło..jacek,ania,kamila..po kolei.pytania i odpowiedzi zadawane
                samemu sobie.:):)bajka...
                a wpiszę się jako tomek do kompletu...
                • Gość: kasia Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:23
                  nie zgadzam się z tobą tomku.to z pewnością są trzy różne osoby.a
                  sama inwestycja jest prześliczna.już nie mogę się doczekać aż poznam
                  nowych milusich sąsiadów..buziaczki
                  • Gość: michał Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:25
                    heh kasiu,tu michał.ja też planuje zakup mieszkania w wilanowie.to
                    świetna lokalizacja.być może będziemy sąsiadami.już wykupiłem
                    ćwiartkę osiedla,ty pewno drugą...więc na pewno się gdzieś
                    spotkamy.na razie.do zobaczenia....
                    • Gość: rysiek Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:27
                      hello.możecie dać jakieś namiary na dział sprzedaży.też jestem
                      zainteresowany...to świetna cena jak za taką lokalizację
                      hmmm dziwnym trafem nie używacie dużych liter.pewno wam też zepsuł
                      się shift w klawiaturze.tak już jest z tymi komputerami...:):)
            • Gość: Roman Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.cable.ubr05.perr.blueyonder.co.uk 20.11.09, 18:54
              cześć!:) właśnie załatwiam kredyt na kupno wszystkich mieszkań jakie tam jeszcze pozostały, myślę że niedługo ich wartość wzrośnie i odsprzedam je z zyskiem. muszę się śpieszyć żeby szybko kupić:))
        • Gość: Kasia naganiacza zatrudnię od zaraz IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 09.11.09, 11:50
          Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Mnie też nie dziwi że mieszkania w iwestycji Ostoja Wilanów sprzedają
          > się jak świerze bułeczki - my z mężem zastanawialiśmy też się
          > zdecydowaliśmy i nie zastanawialiśmy się długo, bo oferta jest naprawdę
          > atrakcyjna;)

widać inwestora nie stać nawet na średnio rozgarniętego naganiacza, który
          portafiłby przynajmniej jedno zdanie poprawnie sformułować po polsku.
    • Gość: zniesmaczony Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.09, 20:53
      Rany boskie... Po prostu brak słów. Marketing wirusowy na poziomie podstawówki.
      A admin stoi i patrzy...
      • bogucjusz Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed 07.11.09, 11:19
        Gość portalu: zniesmaczony napisał(a):

> Rany boskie... Po prostu brak słów. Marketing wirusowy na poziomie podstawówki.
        > A admin stoi i patrzy...

Wyluzuj, ludziska sobie jaja robią...

--------------
        Gołodupcy pobrali kredyty 120%, bo nawet na meble ich nie było stać. A teraz
        nazywają gołodupcami tych, którzy z zaoszczędzonymi pieniędzmi spokojnie czekają
        na spadek cen mieszkań :-)
        • Gość: Zawiedziona Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 21:38
          No i taką fajną zabawę zepsułes... cisza, spokój, nic się nie
          dzieje...
          • bogucjusz Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed 08.11.09, 23:44
            Gość portalu: Zawiedziona napisał(a):

> cisza, spokój, nic się nie
            > dzieje...

Jak to nic? Dzieje się! Mieszkania się sprzedają! Sąsiedzi się poznają! Moc
            truchleje!
            • Gość: kasia Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 15:08
              a kto to jest moctruch? nowy sąsiad? czy też już kupił czy dopiero zamierza?
              • Gość: marysia Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 15:28
                moctruch to ten co na to leje
    • Gość: Enon Osiedle przypomina projekt obozu konecntracyjnego. IP: *.chello.pl 17.11.09, 10:51
      Blok w blok, okno w okno. Rankiem można sąsiadowi z naprzeciwka przez okno
      dłoń uścisnąć.
    • Gość: Stefan ale ogromne blokowisko IP: 78.152.252.* 17.11.09, 15:58
      i jak sie juz wszyscy wprowadza to beda korki zeby wyjechac z osiedla ...
    • Gość: stan Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzedana IP: *.tcd.ie 27.11.09, 17:04
      Taki "artykul" wlaczajac komentarze na forum powinien byc oznakowany jako
      reklama nieprawdaz? Strach bierze jak wiarygodne i "obiektywne" sa inne
      artykuly w gazecie.

Mysle ze ludzie od marketingu az tak rozgarnieci jednak nie sa, gdybym
      wymyslal taki artykul raczej napisalbym ze juz 80% jest sprzedana, a na forum
      dla niepoznaki wymyslilbym choc jedna malo znaczaca wade w tej pozorowanej
      dyskusji tak zeby wydawalo sie bardziej realistycznie.
      • Gość: mq Re: Połowa mieszkań osiedla Ostoja Wilanów sprzed IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.09, 21:19
        a czy ktoś wie co ze sporem z gminą o opłatę roczną????
        podobno banki nie chca kredytów dawać na tego dewelopera
    • Gość: long_mike Problemy z Fadesa - przeciekajace sciany - linki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.09, 11:36
      forum.gazeta.pl/forum/w,106,102868419,102868419,Ku_przestrodze_Ostoja_wilanow_Fadesa.html

forum.gazeta.pl/forum/w,106,98769569,98769569,FADESA_Polnord_Polska_moja_historia.html

www.e-wilanow.pl/component/jmrphpbb/topic/1007?f=11
    • Gość: Herkules Wizualizacja 3D IP: 195.117.26.* 30.11.09, 14:34
      no sprzedają się te mieszkania bo kupa kasy w promocje jest włożona nie dość
      ze developerzy pchają pieniądze to jeszcze urząd miasta coś tam kombinuje by
      wypromować miejsce.

e-wilanow.waw.pl/
      • emariolka Re: Wizualizacja 3D 15.05.14, 15:19
        Miejsce wygląda na bardzo fajne osiedle. Nie ma się co dziwić, że szybko znikają kolejne mieszkania. Aktualnie na rynku ciężko znaleźć mieszkania, które są tak fajne jak te. To przynajmniej moja opinia ;) Zapraszam do zapoznania się z projektami wizualizacji #D przygotowanych przez inshapestudio.pl, może komuś kto właśnie kupił mieszkanie przyda się taka wizualizacja. Polecam i zapraszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka