Dodaj do ulubionych

Villa Toscana na fundamentach starego więzienia

IP: *.205.101.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.13, 12:38
Ktoś słyszał, ktoś wie?
Podobno developer GEMINI MS buduje to osiedle
www.geminims.pl/aktualno%C5%9Bci/
na fundamentach więzienia a działki mają być w wieczyste użytkowanie - a nie na własność
Osiedle wygląda nieźle i jest już w sprzedaży ale opinia o Gemini MS nie zachęca:(
Ma ktoś więcej informacji
Obserwuj wątek
    • Gość: Poszukiwacz Gemini MS IP: *.158.216.106.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.11.13, 13:51
      O Firma Gemini MS wystawiła nowa ofertę powstaje barak na więzieniu:)
      Czyżby nie było chętnych na włoskie ville???
      dom.gratka.pl/tresc/397-48079587-slaskie-siemianowice-slaskie-przelajka-poranna.html#c58f1cd86c8e95b3,1
      Pamiętajcie nikt Wam nie obieca tyle co Pan Cezary developer:)
      Marzenia macie za darmo nie musicie płacić deweloperom
      • Gość: Gość Re: Gemini MS IP: *.mmj.pl 02.03.14, 07:57
        Domy fajne i dobra cena, co z tym więzieniem? Wiem że niemcy mieli budować później komuniści ale nigdy tam nie było w końcu więzienia ! Jest Pan klientem spółki? i coś Panu obiecał i nie zrealizował? Proszę o info
        • Gość: gosc Re: Gemini MS IP: *.30.118.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.03.14, 22:44
          Nie jestem klientem ale było blisko
          www.geminims.pl/nasze-realizacje/
          tym byłem zainteresowany ale cóż trzeba pojechać i zobaczyć - akurat jak byłem to w fundamentach spalali śmieci budowlane
          Jak cena jest dobra to gdzieś trzeba zaoszczędzić - utwardzony dojazd, śmieci, formalności, ekipa fachowców???
      • Gość: ja22 Re: Gemini MS IP: *.mmj.pl 02.03.14, 08:06
        To może mi powiesz jak można w marzeniach żyć??? śmieszne nic nie ma za darmo
        Widzę że konkurencja jak to w polskim zwyczaju wypisuje głupoty żeby klientów do siebie przeciagnąć
      • Gość: kr00 Re: Gemini MS IP: *.mmj.pl 02.03.14, 08:21
        Chciałbym w takich barakach mieszkać, ale kasy brak szkoda
      • Gość: Krzys Re: Gemini MS IP: *.mmj.pl 03.03.14, 08:22
        Nie rozumiem o czym mowa? Chyba nie jesteś zorientowany!!! Przecież jak kupujesz dom to podpisujesz umowę deweloperska gdzie załącznikiem do aktu notarialnego jest prospekt informacyjny z szczegółowym opisem wykonania! wiec jak zawrzesz to w tym akcie to musisz dostać inaczej nie będzie kasy miał deweloper !!! Widzę że jak to na forum, każdy chce być specjalista a ine ma pojęcia o niczym, ale to standard POLACY !
        • Gość: KLIENT Re: Gemini MS IP: *.mmj.pl 03.03.14, 08:24
          Masz rację, takie pisaniny to niewiedza ludzi, jak to POLACY zero wiedz ale każdy specjalista haha. Prawdopodobnie to wpisy konkurencji dlatego głupoty wypisują.
      • Gość: JB007 Re: Gemini MS IP: *.mmj.pl 03.03.14, 08:25
        Gdzie ty widzisz włoskie wille ? dajesz linka nawet nie wiesz co piszesz. A osiedle ciekawe inne, ale fakt starcom nie będą się podobać.
        • Gość: stary człowiek Re: Gemini MS IP: *.158.217.79.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.14, 09:09
          skąd w tych wpisach tyle"jadu" i złości na POLAKÓW
          a kim Ty jesteś ? hiszpańskim macho, czy włoską pięknością?
          To forum ma pomóc kupującym, co wnoszą powyższe wypowiedzi dla klientów? NIC!
          Może ktoś podzieli się opinią na temat tego developera!
          Ktoś kto coś kupił, mieszka, rozmawiał, widział - byle konkretnie

• Gość: Konkurent Re: Gemini MS IP: *.telesim.com.pl 23.03.14, 10:56
            Po siemianowicach wieść niesie, ze ten developer gemini MS ma już jakieś sprawy sadowe zakładane przez klientów. Moze to tylko plotka ale w każdej plotce...
            Dzwoniłem w sprawie mieszkania - telefonicznie wszystko wyglada super.
            • Gość: Village Na fundamentach więzienia IP: *.telesim.com.pl 20.04.14, 13:41
              Tam działki sprzedają na tym gruzowisku.
              Byłem tam ogladac z ciekawości. Te działki sa jakby 1,5 metra poniżej gruntu - pola
              Jak tam budować, nie ma mowy o drodze i mediach, moze za kilka lat
              www.osiedleprzelajka.pl
              Jeżeli chcecie coś kupic to napewno wszystko dokładnie sprawdzajcie ale w towarzystwie geodety.
            • jarek2014sl Re: Gemini MS 10.09.14, 12:04
              Ja kupiłem jeden z apartamentów juz stoi i jestem zadowolony materiały terminy ok udało mi się kupić jako jeden z pierwszych i za dobrą cenę następne poszły juz o 55 tys więcej Sprawdzałem i nikt nic nie wiec o żadnej sprawie wiec jak to ludzie gadaj Ważne jest ze jako jedyna spółka w okolicy gwarantuje konto powiernicze a bank jest gwarantem otrzymania kluczy. Dla informacji wszystkiego lokale juz są sprzedane i 70 / wybudowane lub w trakcie budowy Pozdrawiam
    • Gość: Jarek Re: Villa Toscana na fundamentach starego więzien IP: *.mmj.pl 02.03.14, 08:00
      Gdzie te fundamenty bo oglądałem i nic nie ma, są ale w całkiem innym miejscu, a deweloper jak każdy inny, ważne że spółka i gwarantuje jako jedyny konto powiernicze a to gwarancja zakończenia inwestycji, bo reszta to jakieś działalności gospodarcze dzisiaj są a jutro ich nie będzie więć co z gwarancją na 3 lata jak ustawa przewiduje?
    • Gość: Anka Re: Villa Toscana na fundamentach starego więzien IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.14, 15:00
      Jeżeli poszukujesz domu opartego na wzorcach włoskiego renesansu to zajrzyj na stronę www.tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/inwestycja-luksusowe-rezydencje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka