Dodaj do ulubionych

Pośrednicy na cenzurowanym

• Gość: ka Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.skomur.pl 18.11.10, 13:14
      Uwazajcie bo nie tylko ja sie nacielam ale i moi znajomi
      • Gość: Om Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.toya.net.pl 06.12.10, 08:13
        A kupowałeś mieszkanie czy zamieniałeś? Uważaj na Coloseum,tacy sami oszusci.
    • Gość: weronika 1 Re: Pośrednicy na cenzurowanym IP: *.4web.pl 09.12.10, 19:13
      masz racje
      • Gość: weronika 1 Re: Pośrednicy na cenzurowanym IP: *.4web.pl 16.12.10, 22:12
        co za dziadostwo w tych firmach
    • Gość: dj to pikuś poczytajcie o biurze VIP Z ŁÓDZI IP: *.wib.wloclawek.pl 05.01.11, 09:47
      WITAM JESTEM JEDNA Z OSZUKANYCH OSÓB PRZEZ BIURO VIP Z ŁODZI POCZYTAJCIE WPISY Z TEGO LINKU!!!!POZDRAWIAM....
      lodz.naszemiasto.pl/forum/watek/534236,4179,1,fwid,fkid,fstr.html
    • Gość: xxx Złe opinie o Biurach Nieruchomości w Łodzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 21:17
      Chciałem nadmienić że w ŁODZI jest wymieniane kilka biur nieruchomości nieuczciwych (stanowią może 3-5%) i można to na większości forach wyczytać z danego miasta, jednak dla biur nieruchomości uczciwych i takich co zrobiły wiele i nawet więcej niż pośrednik powinien poświęca się mało.
      A w każdy stadzie czarna owca się znajdzie ....
      Kto na tym najbardziej traci uczciwe biura nieruchomości oraz klient który w internecie mało może się dowiedzieć o dobrym lub polecanym biurze.
      Ale POLAK widzi ogłoszenie sprzedam mieszkanie za M-4 120tys i myśli sobie co tam opinie co tam że biuro kupuje bo mieszkanie jest warte 200tys taka okazja to dobra ale dal biura bo zajdzie dziesięć chętnych na to samo mieszkanie i mówi jak
      pan/i da 50 tys zaliczki lub coś w tym stylu to sprzedamy, nie wiedząc że dziewięć osób przed nim już dało zaliczkę i później od trzech do siedmiu miesięcy się słyszy że coś poszło nie tak i oddają a 10razy 50tys = 500tys razy 7miesięcy daje dobre odsetki dal nieuczciwego biura. (mowa o jednym mieszkaniu niech mieszkań biuro sprzedaje podobnych 10 raz 500tys =......
      I na koniec biuro odda pieniądze ale po jednym warunkiem że nie rościmy pretensji do biura.
      No i biuro dalej funkcjonuje...
      jaki morał takie biuro może przez lata szargać dobre imię uczciwych biur nieruchomości.

• Gość: ggg Re: Złe opinie o Biurach Nieruchomości w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 07.04.11, 17:55
        No to fakt że tak działaja wymienione wyżej biura ale to tez fakt ze ceny nieruchomości są zawużone sztucznie przez pośredników nie wspominając o zbójeckich prowizjach za umówienie notariusz
      • Gość: k.w. Re: Złe opinie o Biurach Nieruchomości w Łodzi IP: *.centertel.pl 20.11.12, 11:11
        biuro "nieruchomości a-Z" przy zgierskiej. - pani "Iza" która kradnie pieniądze klientów. nie wywiazuje sie z umów i nie oddaje pieniędzy. podobno osób już jest kilka................ a p.Iza kradnie nadal.
        • Gość: ldz Re: Złe opinie o Biurach Nieruchomości w Łodzi IP: *.toya.net.pl 26.11.13, 21:22
          Potwierdzam, rok czasu sie z nia szarpalismy, a to brakło papieru jakiegoś , a to ktoś zachorował ciągle coś tylko zwodzenie i zadnych konkretów.
    • Gość: nenufar Sprzedaż mieszkania IP: *.toya.net.pl 18.03.11, 13:31
      ...sprzedałam i kupiłam mieszkanie własnościowe przez biuro Mar-Dom w Łodzi i jestem bardzo zadowolona,polecam.Szybko ,sprawnie i bezpiecznie.
      • Gość: rrrr Re: Sprzedaż mieszkania IP: *.toya.net.pl 22.03.11, 21:10
        ciekawe kto to napisał??? hahahahha
    • Gość: oszukany Re: UWAGA na b. Mardom w Łodzi IP: *.astral.lodz.pl 27.03.11, 10:42
      Tak to fakt biuro kompletnie nie powazne. Najpierw coś znajdują i pozniej odwelakają w naszym przypadku zamiane bo zawsze cos- tysiac powodów! Niedługo będzie ze kobitka z którą mieliśmy się zamienic złamała sobie nogę albo samochód jej spłonoł bo za każdym razem coś i tak już 2 miesiące zapewniania ze napewno wtym a jak nie w tym to w następnym tygodniu.
    • Gość: wykrecony Re: UWAGA na b. Mardom w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.05.11, 22:06

mam podobna sytuacje wplacilem im zaliczke i po pewnym czasie zazadali kolejnej ale upewnilem sie ze taofertajest juz nieaktualna
    • Gość: klient strata czasu i kasy !!!! IP: *.play-internet.pl 03.06.11, 21:41
      mnie rowniez wykiwali, na mieszkaniu ktore bylo sprzedane kilku osobom na raz. za 1 mieszkanko wplata od paru osob- niezly zysk !!!
      • Gość: Digart Drągowski OTWOCK IP: *.play-internet.pl 22.07.11, 11:52
        To ja się dorzuce ze swoją opowieścią. Jakiś czas temu szukałem mieszkania w Otwocku, znalazłem okazało się że sprzedaje je Drągowoski a raczej jego agencja/franczyza z Otwocka. By nie przedłuzać, w skrócie: oszustki z biura w Otwocku niechciały nam pokazać aktu notarialnego (sic!!!) twierdząc ze tam są przecież dane sprzedających i naciskały by jak najszybciej podpisywać umowę przedwsterną. Po naszej zdecydowanej reakcji przesłały pokreślony dokument darowizny babci na wnuczę, która to mieszkanie im dała do sprzedaży z widoczną UMOWA DOŻYWOCIA o której to nie zająkneły się ani razu (sic!!!).

Z całą stanowczością mogę to stwierdzić - ludzie z DRĄGOWSKIEGO OTWOCK oszukiwali nas twierdząc że mieszkanie nie ma najmniejszych obciążen chcąc nas wrobić w mieszkanie z dożywociem. O całej sprawie poinformowałem pismem i listem poleconym centralę tej agencji i nic z tym nie zrobiono, co chyba daje obraz tego jacy ludzie, a raczej jakie ludzkie szmaty w tej specjalności pracują.

• Gość: gość Re: strata czasu i kasy !!!! IP: *.play-internet.pl 25.07.11, 17:46
        Witam,
        ja również miałam wątpliwą przyjemność współpracować z tym biurem. Generalnie jak wszyscy wypowiadający się zostałam oszukana, ale nie zamierzam na tym poprzestać, chcę złożyć srawę do sądu. W związku z tym miałaabym prośbe o kontakt mailowy osób które miały styczność z tym biurem. Będę wdzięczna za pomoc i Państwa opinie.
        Mój mail oszukana.lodz@interia.pl
    • Gość: oszukana.lodz Re: UWAGA na b. Mardom w Łodzi IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 19:40
      Tak, to to samo biuro. nie polecam
    • cormoran09 Przylacz sie do akcji STOP posrednikom nieruchomos 16.09.11, 19:53
      Akcja STOP pośrednikom nieruchomości to akcja obywatelska zachęcająca kupujących i sprzedających nieruchomości w Polsce do zrezygnowania z usług pośredników nieruchomości.

Jesteśmy grupą ludzi, których łączy jedno: złe lub bardzo złe doświadczenia we współpracy z pośrednikami nieruchomości.

Naszym celem jest uświadomienie jak największej liczbie ludzi w Polsce, że korzystanie z usług pośredników nieruchomości jest nie tylko drogie, ale również nie zwiększa a czasami wręcz zmniejsza bezpieczeństwo transakcji kupna-sprzedaży nieruchomości.

Przyłącz się do akcji!

www.stopposrednikom.pl
      • Gość: klienci pośrednikó Re: Przylacz sie do akcji STOP posrednikom nieruc IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 21:08
        a może w Waszych Państwo zawodach wykonywanych też przyda się akcja stworzenia stowarzyszenia walczącego o wyeliminowanie Waszej Państwo zawodowej działalności
        Proszę nie obrażać prawdziwych pośredników, ręczę, ze jest ich wiele.
        Wielokrotni klienci pośredników warszawskich-hańbą jest posiadanie w narodzie takich jak Państwo-i co tu mówić o zakładaniu stowarzyszeń.....................
    • Gość: xxx Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.centertel.pl 22.09.11, 23:00
      Bardzo proszę o kontakt wszystkie poszkodowane osoby.Ja również jestem osobą poszkodowaną.Od 1,5 roku czekam na mieszkanie.Nie mam ani mieszkania ani pieniędzy. Nie mam zamiaru tego tak zostawić więc proszę o kontakt.Razem możemy więcej. Miałam obiecywaną szybką zamianę ,a okazało się,że mieszkanie zostało już sprzedane,które miało być dla mnie....Stanowczo odradzam współpracę z tym biurem.
    • cormoran09 Akcja STOP Posrednikom Nieruchomosci 18.10.11, 09:35
      Zapraszamy do przyłączenia się do popularyzowania akcji

www.stopposrednikom.pl
      • Gość: wera Re: Akcja STOP Posrednikom Nieruchomosci IP: *.toya.net.pl 01.12.13, 02:16
        W każdej dziedzinie życia zdarzają się czarne owce które psują innym opinie .
        Nie można demonizować że wszystkie biura nieruchomości to złodzieje .
        Tego typu akcje mówiąc delikatnie są nieeleganckie .
        Jest to trudna praca i odpowiedzialna , trzeba posiadać dużą wiedzę żeby zajmować się zamianą mieszkania kwaterunkowego lub spółdzielczego , to nie takie proste jak się wydaje ,
        trzeba być na bieżąco z przepisami .
        Przy sprzedaży i kupnie lokali własnościowych też jest potrzebna odpowiednia wiedza żeby
        nie narazić klienta na problemy .
    • Gość: gość Re: UWAGA na b. Mardom w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.10.11, 19:54
      a do kogo te zgłoszenia? i w jakim celu? można prosić o więcej info?
      pozdrawiam!
    • Gość: gosc Re: Estate sp. z o.o. Łódz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 21:01
      Ostrzegam przed tym biurem , w sądzie z właścicielką też nie wygracie ,bo bardzo ustosunkowana .
      • Gość: srodmiescie Re: Estate sp. z o.o. Łódz IP: *.centertel.pl 04.11.13, 11:09
        Pokazują ludziom mieszkania a 2 dni później to samo mieszkanie jest już zalane...
    • Gość: Zadowolony Sprawa mieszkania w biurze Mar-Dom IP: *.toya.net.pl 14.12.11, 16:50
      Jak czytam te negatywne opinie to nóż mi się w kieszeni otwiera,co za bzdury!!!!!!
      Pani Marlena na wstępie mówi ile będzie trwała dana tranzakcja,lojalnie uprzedza że to wszystko trwa i kosztuje,załatwiałem zamianę doszła do skutku i nic się nie wydarzylo czekałem,ale mieszkam i jestem zadowolny.Nie wiem czy to ludzka zawiść czy tym ludziom się nudzi że siadają do komputera i piszą takie bzdury............
      Zastanawia mnie podłość i zawiść ludzka,gdzie dla tej kobiety i jej pracownikow jest to xródło dochodu i funkjonowania,napatrzyłam sie przez okres trwania tranzakcji ,klientów lokali zamiennych zapijaczone mordy śmierdzące,gdzie ta kobieta starala sie aby dokładnie wszystko załatwić,często na te spotkania ci ludzie nie otwierali drzwi,sama dwukrotnie pojechałam mimo ze byłam umówiona i nie zostala m wpuszczona,gdzie zadaniem biura biura było dokonać zamiany i spłacić zadłużenie,dodam na nazwisko dłużnika,20 tys gdzie ja osobiście nigdy bym się nie odważyła,a Pani Marlena to robi jak nieliczne juz biura .Zdaje sobie sprawę pracując i wykonując usługi nie jest sie w stanie zadowolić klienta do końca,lecz spoczywa odpowiedzialność finansowa. Tranzakcja moja dobiegła końca,mimo że niejednokrotnie były nerwy i ciśnienia ale dzis kiedy odebrałam klucz ,mogę napisać bo rzadko wypowiada sie klient zadowolony,w życiu nie chciałabym pracować w zamianach lokali mieszkalnych i użerać się z dłużnikami,zadowolona Agata Krupa Słowiańskiej
    • Gość: Klient Re: Sprawa mieszkania w biurze Mar-Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 21:27
      A ja wprost przeciwnie,odczekałem swoje i zawarłem korzystną transakcję.Dwóch klientów zrezygnowało, ale za trzecim razem udało nam się dokonać zamiany.Trwało to kilka msc ale było to jednym z warunków umowy,o czym każdy jest powiadamiany.To jest jak kupowanie akcji o podwyższonym ryzyku.Tymczasem większość na tym forum oczekuje,że oferta kupna mieszkania o 30% taniej leży w biurze i na nich czeka.Jedyna uwaga jaką mam do tego biura, to tylko to,że mogli by staranniej dobierać ilość ofert w stosunku do potencjalnych nabywców.
      • Gość: nie warto ufać Re: Sprawa mieszkania w biurze Mar-Dom IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 14:41
        jak czytam pozytywne wypowiedzi o tym biurze to myślę że panie same je wypisują ja wpadłam po uszy i nie jestem zadowolona uważam że jest to najgorsze biuro nieruchomości bardzo nieszczere a jeżeli chodzi o wpłaty to proszę ku przstrodze najpierw odwiedzić adwokata zapoznać się z możliwościami prawnymi bo dużo ludzi co im bezpośrednio zaufało dziś płacze gdyby było tak dobre to na słupach by się nie ogłaszało opinia jest ważna i dlatego wszystkim mówie 100 razy się zastanowić niż skorzystać z ich usługz
    • Gość: też zadowolona Re: Sprawa mieszkania w biurze Mar-Dom IP: *.180.89.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.12.11, 22:52
      Ja również jestem zadowolona jak poprzedniczka wypowiedzi.Dodam,że 10 lat temu byłam klientką i ponownie skorzystałam z usług tego biura. Owszem teraz dość długo trwało dojście do finału, ale się udało.Niestety zmiana przepisów wydłużyła transakcje, ale zostałam o tym uprzedzona. Były różne ciśnienia, nerwy i napięcia w sprawie uzgodnień bądź terminów, ale nie mogę powiedzieć złego słowa na właścicielkę i jej pracowników. Mój brat również był klientem tego biura ale niestety nie doczekał się tego czego chciał i kasę mu zwrócono wraz z odsetkami lepszymi niż lokata bankowa.Zdaję sobie jednak sprawę że nie można wszystkich zadowolić i podejrzewam,że na tych forach spotykają się częściej klienci niezadowoleni niż ci zadowoleni, którzy w internecie nie szukają już opinii bo są zadowoleni.
    • Gość: gość Re: UWAGA na b. Mardom w Łodzi IP: *.toya.net.pl 23.01.12, 16:56
      Myślę, że przesadza pani w swojej wypowiedzi. Biuro to pracuje już od paru lat a pani chce zniszczyć ich dobre opinie w pare minut i to jeszcze w sieci. Powinna się pani nad tym zastanowić.
      Osobiście byłam klijętką tego biura i wszystko poszło znakomicie, nie musiałam długo czekać na mieszkanie. Jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: wscieky Re: mardom oszukuja - ludzie na forum IDIOCI !!! IP: *.toya.net.pl 26.03.12, 09:49
      ludzie .. właśnie jestem po nie udanej próbie zamiany mieszkania .......... KOSZMAR ..... poczytałem sobie wcześniej forum i nie chciałem tego zrobic przez biuro ... EFEKT- PORAZKA i STRATA PIENIEDZY , ... JESTESCIE SZCZESLIWCAMI ZE MACIE OD KOGO WOŁAC KASE i SMAROWAC TU WSZYSTKIE SWOJE WYWODY .... zazdroszcze ttej osobie co MAR DOM oddaje na raty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja niestety nie mam szans na odzyskanie , wpłaciłem zadłuzenie do administracji , dałem ludziom na zaległości w prądzie ( bo chcieli odłączyć ) . Przed tym spisalismy umowe o zmiane , która dzisiaj moge sobie wsadzic tylko w ramke . Jestem wsciekły !!!!!!!!!!!!!! NAJPIERW SPŁATA ZADŁUZENIA LUDZI Z KTÓRYMI SIE CHCIAŁEM ZAMIENIC !!!!!!!!! w administracji pani powiedziała że jak wpłace nie widzi przeszkód do zamiany ......... wpłacilem - kwit wypisali na tamtych ludzi ,,,,,,,,,,, dlaczego ,,, BO INACZEJ NIE MOZNA !!!! usłyszałem no i poprosilismy o wypełnienie papierów do zamiany ... i tu zaczeły sie schody .... zaczęła sie LUSTRACJA !!!!!!!!!! ..... ile kto zarabia - stwierdzili ze tamci ludzie za mało zarabiaja !!! he he obłed !!! potem czy ja płaciłem regularnie czynsz - nie nie płaciłem regularnie bo czasami miałem poslizg ale potem wpłacałem nawet wiecej - prowadze własny biznes i nie mam regularnych przypływów kasy .... a na koniec najsmieszniejsze okazało sie ze odmówili zamiany bo tamci ludzie byli zadłużeni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PARANOJA !!!!!!!!!!!! miała być zwykła zamiana ktos nie daje rady i chce mniejsze a ktoś ma troche kasy i chce wieksze mieszkanie bo mu ciasno !!!!!!!!!!!! Najlepsze jest to ZE DZISIAJ NIE MAM OD KOGO ODEBRAC KASY !!!!!!!!!!! co z tego ze mam umowe z ludzmi zadłużonymi . ONI NIE MAJA NIC !!!!!!!!! a adwokat powiedział mi że wpłacając na ich nazwisko dokonałem darowizny SWIADOMIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz moge sobie tylko tu popisac .... WIEC DZIEKUJE WSZYSTKIM ZE MNIE TAK UKIERUNKOWALI PISZAC NA TYM FORUM bo dzieki temu faktycznie STRACIŁEM KASE !!!!!!!!!! ludzie wy jesteście jacyś NIENORMALNI !!!!!!!!!! MAJAC UMOWE Z BIUREM JAKO PRZEDSIEBIORSTWEM MOZECIE ICH SKARZYC DO BÓLU !!!!!!!!!!!! ryzyko przeniesliście na biura które są przedsiebiorstwami i wcześniej czy później macie szanse odzyskac kase !!!!!!!!!! wiec ZYCZE WAM ZEBYSCIE ZROBILI SAMI SOBIE ZAMIANE I UMOCZYLI TAK JAK JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      doprowadziliscie do tego ze swoim idiotycznym działaniem że ja a takze pewnie inni tez są dzisiaj pokrzywdzeni !!!!!!! wy sobie odbierzacie " PO TROCHU KASE " a innych pośrednio namawiacie do tego zeby stracili !!!! TRZEBA BYŁO PISAC ZE W TYM KRAJU WOGÓLE NIE WOLNO ROBIC ZAMIAN BO TO WIELKIE RYZYKO I RULETKA !!!!!!!! a nie take bzdety ze odbieracie po trochu !!! jastem wsciekły i zycze zebyście po odebraniu " NA RATY " zrobili sobie sami zamiane ........... i co wtedy napoiszecie że NASZE WŁADZE MIASTA TO OSZUSCI ????????????????? zycze powodzenia
    • Gość: gośc Re: mardom oszukuja IP: *.toya.net.pl 15.04.12, 18:40
      Czy p.Marlena przyjęła od was zaliczki na mieszkania przy Umińskiego 2 i Siarczanej?mieszkania M-3 na zamiane
      • Gość: gosc Re: mardom oszukuja IP: *.toya.net.pl 23.04.12, 12:16
        zaliczke wziela na inne mieszkanie ale te osoby z tamtego owego mieszkania mialy isc wlasnie na siarczana badz uminskiego i tak od 7 miesiecy
        • Gość: Biuro Re: mardom oszukuja IP: *.toya.net.pl 23.04.12, 16:03
          Z tej strony Właściciel Biura Marlena Zielke, odpowiadam na powyższe oskarżenie dotyczące zamiany .
          Wszyscy klienci ,którzy biorą udział w zamianach wielostronnych wiedzą doskonale , że wszystkie mieszkania w tych zamianach,muszą mieć uregulowane sprawy prawne,pieniądze wpłacane są na nazwiska dłużników ,które są nie do wycofania z Administracji,tworzą się łańmcuszki 7-8 ramienne,gdzie każda ze stron ma swoje wymagania i oczekiwania.
          Oraz dodatkowe utrudnienia i bardziej szczegółowe przeglądanie dokumentów w Administracjach powoduje ,,,,,,,że zamiany nie tylko w moim biurze ale również w innych Biurach trwają 5,7,10 miesięcy My wpłacone pieniądze rozdysponowujemy oczywiście za pokwitowaniem i jeżeli nie dochodzi do realizacji tranzakcji lub klient sie wycofa z przyczyn osobistych-rodzinnych,a zawsze ma prawo to uczynić,pieniądze muszą być zwrócone w całości bez żadnych potrąceń w określonym terminie lub w systemie ratalnym w ramach możliwości.Prosze nie oczerniać i nie wypiisywać bzdur,tylko zdobyć sie na odwagę napisać swoje imię i nazwisko lub jeżeli są jakiekolwiek trudności skierowć sprawę do odpowiedniej instytucji.Oświadczam, że mojej strony dołożę wszelkich starań do odnalezienia danych osoby lub osób w myśl nowych przepisów ,które bezpodstawnie oczerniają moje biuro i moja osobę.
          Utrudniają mi pracę .Cieszę się że po tylu latach mam dużo klientów z polecenia ,dużo ludzi którzy rozumieją trudność zamian mieszkań i współpracy z dłużnikami i mam nadzieję na dalsza współpracę z duża liczbą klientów i chęci niesienia pomocy osobom w trudnych sytuacjach losowo-życiowych .
          Z poważaniem
          • Gość: gość Re: mardom oszukuja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.12, 11:35
            niech pani nie straszy internautów a swoje starania skieruje raczej na uczciwe załatwianie spraw. nie sądzę żeby wypowiadali się tutaj ludzie którzy nie mieli z panią doczynienia
    • Gość: marian ???????????? IP: *.toya.net.pl 07.05.12, 17:18
      czy ma ktos oferty mar dom na zamiane na ul INFLANCKIEJ 18
    • Gość: marian RE MAR DOM IP: *.toya.net.pl 07.05.12, 17:21
      CZY MA KTOS OFERTY ZAMIANY MIESZKANIA NA INFLANCKIEJ 18
      • Gość: dana Re: RE MAR DOM IP: *.novartis.com 08.05.12, 05:09
        tak
        • Gość: marian Re: RE MAR DOM IP: *.toya.net.pl 08.05.12, 20:49
          a mozesz cos wiecej napisac na temat INFLANCKIEJ 19
          • Gość: dana Re: RE MAR DOM IP: *.novartis.com 08.05.12, 22:41
            ja dalam już zaliczkę
    • Gość: Matty Re: Pośrednicy na cenzurowanym IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.12, 23:07
      www.studioogloszen.pl/ - wiesz, co to za portal? To tutaj znajdziesz wszystko na temat nieruchomości! Sprawdź!
    • Gość: xyz Mar dom IP: *.toya.net.pl 28.06.12, 22:51
      Ludzie!
      Zastanówcie się co wy wypisujecie, jak można oczerniać tak panią Marlenę. Gdyby, do zamiany przystępowali ludzie tylko z gotówką to nie byłoby żadnych nieporozumień. Ale, jak wiemy nasze społeczeństwo co raz bardziej popada w długi i zadłuża swoje mieszkania to zrozumiała rzecz, ale aby zamienić musi spłacić zadłużenie a na to są potrzebne pieniądze - a chyba nie weźmie z własnej kieszeni i nie spłaci za ludzi zadłużenia po to by kto inny mógł się zamienić! I na pewno taka zamiana nie trwa miesiąc czy trzy bo na takie zamiany (papiery itp) czeka się od pół do roku czasu! Wydaję mi się, że pani Marlena celowo nie wyrządza krzywdy i nie okrada. A jeżeli przetrzymuję pieniądze to w celu załatwienia formalności związanych z zamianą. I nie jest to fajne oczerniać daną osobę, bo łatwo się mówi o złych rzeczach a gorzej o dobrych. Ciekawe dlaczego nikt nie napiszę jak jest już po zamianie i jest już zadowolony - dziwne. Też załatwiałam zamianę w biurze mar dom co prawda zamiana mi nie wyszła ale pieniądze zostały mi zwrócone - WSZYSTKIE! I zamiana nie wyszła z winy innych dłużników a nie z winy pani Marleny!!
      • Gość: kl Re: Mar dom IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 19:54
        to miałaś szczęście że dostałaś pieniądze ja do dziś o nie walcze i to nie oczernianie to ostrzeżenie aby inni nie wpadli w takie błotokl
      • Gość: Reprezentujący Osz Re: Mar dom IP: *.zdnet.com.pl 18.06.13, 13:25
        Witam.
        1. Dziwnie wszystkie pochlebne komentarze na temat Mar-Dom Marlena Zielke są pisane od tego samego operatora - dostawcy internetu toya.net.pl, dokładnie tego samego z którego wypowiadała się właścicielka biura. Ale to nie najważniejsza sprawa.
        2. Jesteśmy po wygranej sprawie sądowej z P. Marlena Zielke, przygotowujemy się do kolejnych czynności - przede wszystkim komornik ale też zbieramy informacje także tu. Komornikowi trzeba także pomóc.
        3. Rozważamy uruchomienie strony internetowej opisującą działanie tego biura. Dlatego też zapraszamy do kontaktu wszystkie osoby poszkodowane przez Mar-Dom Marlena Zielke. Być może zgromadzimy na tyle mocny materiał dowodowy by sprawą zainteresować prokuraturę.
        Nasz adres: poszkodowani.mardom@10g.pl
        Pozdrawiamy i powodzenia w odzyskiwaniu środków
        • Gość: Aneta Re: Mar dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 13:41
          Witam, jestem już po zamianie przez biuro mardom pani Marleny Zielke. Współpraca przebiegała bardzo długo, byłam zła i bardzo zawiedziona bo miało być szybciej około trzech miesięcy a trwało to ponad rok. Chciałam już zrezygnować ale wiedziałam że jak zrezygnuję to będę musiała długo czekać aż pani Marlena odda mi wpłacone pieniądze na zamianę więc przyjęłam jej propozycję innej zamiany, łatwiejszej i szybszej. Odczekałam swoje ale się opłacało. Teraz jestem w trakcie remontu swojego nowego mieszkania i żyję już spokojnie. Apeluję do ludzi którym pani Marlena wisi pieniądze że może lepiej przemyśleć i podjąć decyzję o wzięciu innego mieszkania niż czekać aż zwróci wam pieniądze. Szkoda nerw ja też tak myślałam że będzie lepiej wziąść pieniądze ale ile bym musiała czekać na oddanie całości a tak to mam mieszkanie i spokój. Pozdrawiam.
    • Gość: kontrahent Zamiana to farsa ................................. IP: *.97.23.178.cm.ardalsnett.no 26.07.12, 22:00
      ludzie jak jak chcecie łatwo miło i przyjemnie wtymarzone " m " to idzcie do Notariusza i kupcie od developera ( chociaz i tak nie wiem czy nie bedzie problemów ) . Wchodze na to forum po raz kolejny . wczesniej juz czytałam opinie wiec poszłam do innego biura ............. I co ? to samo ! ( do tej pory jeszcze czekam na zwrot koncówki zaliczki ) Potem znajoma za reke zaprowadziła mnie do jeszcze innego biura ( rzekomo bardzo uczciwego ) i .... to samo . Kasa , czekanie ,a potem nie wyszło ! Moze ja mam pecha , bo znajoma faktycznie przez Mar-Dom załatwiła zamiane , ale i tak uwazam ze to jest jakas farsa bo ciagle sa jakies trudnosci i ten czas który ciagnie sie w nieskonczonosc .............. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych , choc zastanawiam sie czy dobrze na poczatku zrobiłam rezygnujac z biura Mar dom , bo faktycznie bardzo długo sa na rynku wiec pewnie maja wieksze mozliwosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka