iskierka43 24.10.07, 22:21 Może mi ktoś cokolwiek o ich kompetencjach powiedzieć? Polecić albo odradzić?:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkkowalski Re: Inwest-akord z Tychów 07.11.07, 13:56 Akord buduje calkiem przyzwoicie, zaryzykowalbym, ze najlepiej sposrod tyskich developerow. Niestety nieustannie zmienia sie koncepcja osiedla, o swoje prawa bardzo nalezy walczyc, jezeli juz jest po odbiorze mieszkania, ciezko dochodzic swoich racji. Osiedle caly czas sie rozrasta, glownie mlodzi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
caro81 Re: Inwest-akord z Tychów 09.11.07, 15:03 zapisałam sie na inwestycje w akordzie rok temu w styczniu.dopiero tydzien temu otrzymali pozwolenie na budowe.chciałoby sie powiedziec ufff,ale niepodzianka najpierw-zmienia sie oferta...a dokładnie cena.człowiek chce wydac 400 000 i najpierw kaza mu czekac prawie rok a teraz robia kuku zmieniajac cene.mało poważny partner do takich inwestycji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Inwest-akord z Tychów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 13:30 co do jakości inwest akord to ma ona wiele do zyczenia niedociągnięć jest sporo a termin wykonywania uslug reklamacyjnych jest koszmarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Inwest-akord z Tychów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:50 Część zapisów z umów co do wykończenia do tej pory nie została wykonana. Nie wspomne o ścianach - pękają - ponoć naturalne... wszystko w normie... nawet to że z na środku łazienki stoi komin, którego nie było w projekcie... lampy oświetleniowe - spadają na ziemię... oj długo wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcb123 Re: Inwest-akord z Tychów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:56 Kto chce spać spokojnie niech omija tę firmę z daleka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Inwest-akord z Tychów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 21:02 Uzgodnienia zapisane i podpisane przed notariuszem są przez firmę lekceważone: 1 - powierzchnia i układ mieszkania 2 - termin wykonania :( c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Inwest-akord z Tychów IP: 88.220.124.* 04.01.08, 18:17 uwaga inwest akord to oszuści !!!!!!!!!!!! ludzie wpakowałem sie w umowe z nimi i teraz same problemy .. sad itp .. buduja dobrze - na rok potem wszystko odpada peka a oni reklamacji nie uwzgledniaja .. nikomu nie polecam tego koszmaru - NABIJAJA LUDZI W BUTELKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Inwest-akord z Tychów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:40 dokonuję ekspertyz budowlanych i bywam kieronikiem budowy. w przypadku firmy Akord nie jest najgorzej. to prawda, że za błędy odpowiada deweloper, ale prawie zawsze nawalają podwykonawcy. potem po jednym partaczu poprawia następny a za wszystko podwójnie płaci deweloper. muszę przyznać, że 2 lata temu nie mieli nallepszych wykonawców, ale teraz nie ma się do czego przyczepić - no może zawalają terminy ale robią porządnie i wiem, że właścicielom zależy na jakości. nomen omen - słyszałam, że architekt oddał dokumentację prawie rok po terminie na ostatnie budynki - czy ktoś może to potwierdzić?? Odpowiedz Link Zgłoś