Gość: weka IP: *.toya.net.pl 13.01.08, 12:14 Krótko mówiąc tragedia. Jak ktoś ma zamiar skorzystać z oferty tej firmy to niech popyta mieszkańców którzy już sie nabrali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Zetpri Rembud Łódź IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 18.01.08, 12:51 a dokladnie zz czym sa problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zetpri Rembud Łódź IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.08, 10:15 ciekawe... szkoda tylko że problemy robi jedynie lokator bloku przy jutrzenki 9 wybudowanym przez tą firmę. Mieszkam w tym samym bloku i obserwuję tego człowieka. Cóż... żeby tak samo dużo energii wkładał w swoją pracę zawodową... Miłego dnia panie Robercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazia Re: Zetpri Rembud Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 16:23 Ale o co chodzi? Ja mieszkam w bloku wybudowanym przez tę firmę i jakoś nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Zetpri Rembud Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 16:49 Czekam na odbiór mieszkania budowanego przez Te firmę i mam obawę , czy dobrze lokuję pieniądze. Co mnie czeka przy odbiorze , na co zwrócić uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Zetpri Rembud Łódź IP: *.astral.lodz.pl 04.06.08, 22:23 a na którym osiedlu? na przybyszewsjiego 211? Odpowiedz Link Zgłoś