aislinn 14.01.04, 09:43 Jak tam humory dziś ? Ja mam niezły, całkiem niezły, mimo tego że się nie wyspałam bo długo se wczoraj plotkowałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foxy21 Re: Wątek o niczym 14.01.04, 10:00 Ja jak na razie tez niezly, wlasnie zjadlam sniadanko i zaraz robie 2 kawe, dzis cisnienie ma spasc do 972, wiec bez kawy bedzie ciezko, milego dzionka, guru kiedy piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Wątek o niczym 14.01.04, 10:26 No swięc chyba muszę zarządzić jakieś, bo się towarzystwo rozlazło )) Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Wątek o niczym 14.01.04, 10:45 Czy koncert Elementów nie jest dobrą okazją ? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Wątek o niczym 14.01.04, 11:14 Jest świetną okazją )) No to co, spotykamy się w piątek na koncercie elementów ? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Wątek o niczym 14.01.04, 11:48 Mozecie napisac cos wiecej o koncercie... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Wątek o niczym 14.01.04, 14:09 Foxy, poczytaj sobie w wątku Teda o tym że można by zlot zrobić (na FOFFM) oraz w wątku Nierymka na muzyce Elementarne zaproszenie czy jakoś tak. Elementy to zespół w którym udzielają się Nierymek i Teddy nasz drogi. Postdżezrok, moja droga, postdżezrok. Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Wątek o niczym 14.01.04, 14:55 zajrzyjcie na www.filozoficzna.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Wątek o niczym 14.01.04, 15:08 Juz wiem o co chodzi, ale sie usmialam czytajac historie zespolu) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wątek o niczym 14.01.04, 13:18 Humor wporzo. Choć zmęczony jestem, ale zadowolony na razie. Wczoraj trzy wpisy, dziś kolejne dwa zaliczenia. Oby tak dalej Trzeba jeszcze sporo pozapieprzać, ale jak są wyniki, to można czasem Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Wątek o niczym 14.01.04, 13:53 Pracuj pracuj, bo inaczej Cię wyrzucimy z bandu i bez perkusisty zostaniemy bo po co nam taki niewykształcony Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: NIC jest wokół 14.01.04, 15:40 Ogólnie chodzi o to, że NIC jest fajne, ale czasem to NIC może człowieka wtrącic w ciemna otchłań. Jak gdyby nigdy NIC siedze sobie i zastanawiam się co by zrobic, żeby NIC nie robić. Te fiutu z góry NIC tylko robią z ciebie wała, a odezwij się to nie zobaczysz NIC oprucz papa. Chyba czas naprawde zmienić pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: NIC jest wokół 15.01.04, 14:44 Aric glowa do gory! Sa wzoly i upadki, a szukasz lepszej pracy? Ja chyba tez musze sie zaczac rozgladac, bo jakos tak stanelam w miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: NIC jest wokół 15.01.04, 15:15 Słowo lepszej, jest dośc mocne jak na Łódzki rynek pracy.) Raczej alternatywnej, chociaż na razie się troche wylkatowało, i NIC nie wskazuje na to, bym ją stracił w najblizszym czasie, ale, trzeba się zawsze rozgladać za ewentualnymi mozliwościami. W pracy stanąłem przed ogromnym wyzwaniem, i obawiam się, że może się to okazac walką z wiatrakami. Na razie walczę z dyrektorem.) I na razie wygrywam. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Wątek o niczym 17.01.04, 16:18 sprawdzam czy ktoś żyje prócz mnie choć tak naprawdę to ja wcale nie żyjęPP Odpowiedz Link Zgłoś
h8red It's alive!!! 19.01.04, 09:14 Pomimo tego, że chyba się ludziska wypsyrzykali z pomysłów na wątki )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota O, to ja się tu z deczka zainstaluję 19.01.04, 13:33 Czy to jest wątek odupiemarynistyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: O, to ja się tu z deczka zainstaluję 19.01.04, 18:06 szprota napisała: > Czy to jest wątek odupiemarynistyczny? Myślę, że można go śmiało tak określić. Aczkolwiek najbardziej takowy to ten, który ma być najdłuższym wątkiem na tym Forum albo nawet na całej Gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś