vulture 02.02.04, 21:42 Tylko tyle mam do powiedzenia. Aha, i to że filmy z nietoperzami, które pokonuje się rakietą do tenisa (nietoperze, nie filmy) też rządzą, przy butelce grzanego wina słodkiego z przyprawą do grzanego wina słodkiego. Kurwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: filmy z nietoperzami rządzą 02.02.04, 21:48 Ais jest w szoku że kol. Vulture siętak rozszalał pisarsko Ais jest też pod wrażeniem przyprawy do wina grzanego, gdyż za jej sprawą pochłonęła wczoraj butelkę wina czerownego marki Santana, a dziś połowę drugiej butelki marki tej samej. Ais zauważa, że nie ma ferii. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture rada dla pogromców nietoperzy 02.02.04, 22:04 NOŚCIE ALUMINIOWĄ BIELIZNĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: rada dla pogromców nietoperzy 02.02.04, 22:11 Słyszałam o pogromcach wampirów, ale nietoperzy ? Vulture? Może już dosć grzanego ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ODKRYTO SPOSÓB NA NIETOPERZE!!!!!!!!!! 02.02.04, 22:33 Trzeba wysadzić stodołę, do której biegnie profesor. W stodole są nietoperze, a profesor zrobił bombę, która też jest w stodole. Bomba wybuchnie, profesor wybuchnie i nietoperze wybuchną i ziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jeb. Czyż to nie genialne????? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: ODKRYTO SPOSÓB NA NIETOPERZE!!!!!!!!!! 02.02.04, 23:27 geniale w swej prostocie, ale to juz było 7 grudnia 1941 roku w Peral Harbour. I wtedy ten profesr był Japończykiem i nazywano go kamikadze. A teraz to ja kamikadze sobie ocz sau do czasu pije i mam po tym wielkie odloty ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture to nie o to chodzi panie steele 02.02.04, 23:30 Nie masz nietoperzy! Rozumiesz? Nie masz nietoperzy!!! Spierdoliły Ci, bo byłeś najebany japońśką wódką! Teraz tylko czekaj, aż Cię zeżrą... Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: to nie o to chodzi panie steele 03.02.04, 20:44 a mówili mi aby za duzo nie pić)) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture no i masz za swoje, coorvah 03.02.04, 21:08 Teraz tylko parasol pod wysokim napięciem do opędzania się i/lub packa na muchy- giganty. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: no i masz za swoje, coorvah 03.02.04, 21:20 może je osowje ?? na kacu ludzie robia rózne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: a co to jest kac??? 03.02.04, 21:46 jest to kara za przerwe w piciu Odpowiedz Link Zgłoś
vulture aha. 03.02.04, 21:58 Wynika z tego, że tankuję non stop od urodzenia, bo nigdy w życiu nie miałem kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu Tak, tak. 07.02.04, 22:21 Rządzą Jeże. Rządzą nietoperze. Zoofile, cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture drobiazg 07.02.04, 23:29 aspazja.z.miletu napisała: > Rządzą Jeże. Rządzą nietoperze. > Zoofile, cholera... "rządzą" nie równa się "pierdolę się z" Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu I słusznie. 08.02.04, 00:09 Bo tylko Jeża przelecieć się nie da, prawda? Zwłaszcza gdy Niemyty... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture <jeb> 08.02.04, 00:33 aspazja.z.miletu napisała: > Bo tylko Jeża przelecieć się nie da, prawda? Zwłaszcza gdy Niemyty... > Nie wiem, osobiście nie przeleciałem jeża, niezależnie od stanu higieny. Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu <jeszcze! jeszcze!> 08.02.04, 00:44 To musiała być bardzo przelotna znajomość... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture niektórzy mają ukryte pragnienia, naprawdę 08.02.04, 09:13 Z powyższym problemem proszę się zgłosić do państwa Gucwińskich. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: niektórzy mają ukryte pragnienia, naprawdę 08.02.04, 15:28 Vulture nie idz do zoo bo Ciebie stamtąd nie wypuszczą )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture reading comprehension 08.02.04, 16:44 Kurwa mać. To nie ja mam skojarzenia. Proszę uważniej czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: reading comprehension 08.02.04, 18:51 ale i i tak o Ciebie chodzi ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture fakof 08.02.04, 19:36 peter.steele napisał: > ale i i tak o Ciebie chodzi ))) Aha, czyli jak założyłem wątek o filmach z nietoperzami to jestem zoofilem? Dobrze, że nie założyłem wątku o "Nocy żywych trupów". Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu Qrde, sorry., przyszłam deprekować :) 09.02.04, 11:49 Chciałam się ponabijać, że tak tu wajrakowato, tzn dużo o zwierzątkach. Jeśli kogoś uraziłam, przepraszam (specjal apolodży na priwie). To może ja założę wątek o "Laleczce Chucky"? Odpowiedz Link Zgłoś