Dodaj do ulubionych

Posłuchaj sobie: Vampire Weekend - Contra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 14:10
Nareszcie nowy album. Ich poprzedni krążek to było coś niesamowitego, pewnie weźmiecie mnie za idiotę, ale według mnie, obok Bloc Party, to największe odkrycie dekady, ten zespół swoim klimatem nie przypomina absolutnie nikogo, co świadczy oczywiście o ich oryginalności. No i specyficzne wykorzystanie instrumentów, głównie perkusji. Ten album - mam nadzieję - będzie na równym poziomie w porownaniu z poprzednim, ale raczej nie wyprodukują już takiego genialnego kawałka jakim jest Oxford Comma.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jamayka Re: Posłuchaj sobie: Vampire Weekend - Contra IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 14:57
      jamayka1704.blogspot.com/
      btw song jakos srednio mi sie podoba
    • lukasz_stafiej Re: Posłuchaj sobie: Vampire Weekend - Contra 04.01.10, 18:42
      Dziadek, święta prawda. Debiut był genialny i wcale nie przesadzasz. Mam nadzieję, że uda się im przeskoczyć na drugim krążku tak wysoko postawioną poprzeczkę!
    • Gość: eee Re: Posłuchaj sobie: Vampire Weekend - Contra IP: 85.222.87.* 09.01.10, 12:03
      *nie Diplomat's Song tylko Diplomat's Son uncertain no prosze..
    • Gość: insula Re: Posłuchaj sobie: Vampire Weekend - Contra IP: *.CNet.Gawex.PL 11.01.10, 17:18
      Jeszcze nie słuchała "Contry", ale nie mogę się doczekać, aż ta płyta trafi w moje ręce.
      Vampire Weekend po raz pierwszy usłyszałam przez przypadek w 2008 roku, gdy wydawali płytę. Od razu mi się spodobało. Był to okres w którym słuchałam innej muzyki, ale ta płyta była zupełnie inna. Inna niż muzyka, której słuchałam. I wtedy diametralnie zmienił mi się gust. "Contra" na pewno też znajdzie u mnie miejsce na półce.
    • Gość: marazz Re: Posłuchaj sobie: Vampire Weekend - Contra IP: 87.204.181.* 19.01.10, 15:22
      marazz.com/wampiry-da-sie-lubic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka