Gość: wow! IP: *.murator.com.pl 06.01.10, 12:57 "Poprzedni koncert AC/DC w Polsce odbył się w 1991 roku w Chorzowie. Fani musieli więc czekać na kolejny polski koncert zespołu blisko 20 lat." no szczyt odkrywczości i dziennikarskiej sztuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Traveler Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.uz.zgora.pl 06.01.10, 13:26 "AC/DC promować będzie swój najnowszy album, "Black Ice", który ukazał się w październiku zeszłego roku" chyba przekopiowałyście ten tekst z zeszłorocznego niusa. jest 2010, a "Black Ice" ukazała się w październiku 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
iga.burniewicz Re: AC/DC znowu w Polsce 06.01.10, 13:33 @Traveler - Sorry, spojrzałam na datę wydania, a nie jestem jeszcze przyzwyczajona do 2010 roku Już poprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 14:23 Na oficjalnej stronie AC/DC jest napisane, że koncert odbędzie się 8 czerwca 2010 roku, 27 maja grają w Berni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 14:56 Znowu te syfiaste Bemowo i bilety w cenie z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 15:00 do wow- to jest informacja, a nie felieton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.customers.satakunnanpuhelin.net 06.01.10, 15:04 Nie rozumiem fenomenu ACDC - oni maja wszystkie piosenki takie same! Poza tym bylem wtedy w CHorzowie, ale jechalem tylko na Metallice. Krotko po tym jak zaczeli grac ACDC wyszedlem na pociag do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~torreador Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.aster.pl 06.01.10, 15:50 Ja też nie rozumiem tego fenomenu AC/DC. Z ich wszystkich piosenek lubię tylko: 1. "Can I Sit Next to You Girl" i pozostałe numery z "High Voltage" ('75r.) 2. "Highway to Hell", "Night Prowler", "If You Wanna Blood..." i pozostałe numery z płyty "Highway to Hell. 3. Potem lubię jeszcze tylko wszystkie ich płyty aż do "Razors Edge". A z piosenką "Heatseeker" ożeniłbym się, gdyby była kobietą. Choć w sumie moja żona jest do niej podobna. Kurde... Może wybiorę się na ten koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bax Re: AC/DC znowu w Polsce IP: 79.189.114.* 06.01.10, 16:01 Barba, pamietam. Metallica była supportem dla AC/DC i gdybys został do końca wiedziałbyś dlaczego. Takiego koncertu jak dało wtedy AC/DC nie widziałem w życiu a było to prawie 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ greg Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.murator.com.pl 06.01.10, 16:07 A informacja nie może być napisana poprawnie, czysto po polsku? Wystarczyłoby tak: Rodzimi fani czekali na przyjazd AC/DC blisko 20 lat. Poprzedni koncert AC/DC w Polsce odbył się w 1991 roku w Chorzowie. Ładniej, składniej, poprawniej i bez masłowania maślanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lona Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.10, 16:30 dobra -greg' daj se siana. a z biletami to trochę przesadzili :< juz się bardziej opłaca na Slayera jechać w czerwcu. chociaż ac/dc.. aaaaa no kurde! za dużo koncertów na raz i to takich zajebistych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: AC/DC znowu w Polsce IP: 57.66.195.* 06.01.10, 16:35 Zatem for those about to rock... zaczynamy odliczanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 20:42 kur*wsko dobra wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barczysław Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.chello.pl 06.01.10, 21:02 Oj to będzie naprawdę piękny rok najpierw AC/DC a potem sonisphere Odpowiedz Link Zgłoś