Dodaj do ulubionych

AC/DC znowu w Polsce

IP: *.murator.com.pl 06.01.10, 12:57
"Poprzedni koncert AC/DC w Polsce odbył się w 1991 roku w Chorzowie. Fani musieli więc czekać na kolejny polski koncert zespołu blisko 20 lat."

no szczyt odkrywczości i dziennikarskiej sztuki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Traveler Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.uz.zgora.pl 06.01.10, 13:26
      "AC/DC promować będzie swój najnowszy album, "Black Ice", który ukazał się w październiku zeszłego roku"

chyba przekopiowałyście ten tekst z zeszłorocznego niusa. jest 2010, a "Black Ice" ukazała się w październiku 2008.
    • iga.burniewicz Re: AC/DC znowu w Polsce 06.01.10, 13:33
      @Traveler - Sorry, spojrzałam na datę wydania, a nie jestem jeszcze przyzwyczajona do 2010 roku smile Już poprawiam.
    • Gość: Łysy Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.10, 14:23
      Na oficjalnej stronie AC/DC jest napisane, że koncert odbędzie się 8 czerwca 2010 roku, 27 maja grają w Berni...
    • Gość: op Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 14:56
      Znowu te syfiaste Bemowo i bilety w cenie z kosmosu.
    • Gość: greg Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.10, 15:00
      do wow- to jest informacja, a nie felieton
    • Gość: Barbapapa Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.customers.satakunnanpuhelin.net 06.01.10, 15:04
      Nie rozumiem fenomenu ACDC - oni maja wszystkie piosenki takie same!
      Poza tym bylem wtedy w CHorzowie, ale jechalem tylko na Metallice. Krotko po tym jak zaczeli grac ACDC wyszedlem na pociag do domu!
    • Gość: ~torreador Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.aster.pl 06.01.10, 15:50
      Ja też nie rozumiem tego fenomenu AC/DC. Z ich wszystkich piosenek lubię tylko:

1. "Can I Sit Next to You Girl" i pozostałe numery z "High Voltage" ('75r.)
      2. "Highway to Hell", "Night Prowler", "If You Wanna Blood..." i pozostałe numery z płyty "Highway to Hell.
      3. Potem lubię jeszcze tylko wszystkie ich płyty aż do "Razors Edge".

A z piosenką "Heatseeker" ożeniłbym się, gdyby była kobietą. Choć w sumie moja żona jest do niej podobna.

Kurde... Może wybiorę się na ten koncert?
    • Gość: bax Re: AC/DC znowu w Polsce IP: 79.189.114.* 06.01.10, 16:01
      Barba, pamietam. Metallica była supportem dla AC/DC i gdybys został do końca wiedziałbyś dlaczego. Takiego koncertu jak dało wtedy AC/DC nie widziałem w życiu a było to prawie 20 lat temu.
    • Gość: @ greg Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.murator.com.pl 06.01.10, 16:07
      A informacja nie może być napisana poprawnie, czysto po polsku? Wystarczyłoby tak:

Rodzimi fani czekali na przyjazd AC/DC blisko 20 lat. Poprzedni koncert AC/DC w Polsce odbył się w 1991 roku w Chorzowie.

Ładniej, składniej, poprawniej i bez masłowania maślanego.
    • Gość: Lona Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.10, 16:30
      dobra -greg' daj se siana. a z biletami to trochę przesadzili :< juz się bardziej opłaca na Slayera jechać w czerwcu. chociaż ac/dc.. aaaaa no kurde! za dużo koncertów na raz i to takich zajebistych!
    • Gość: Mac Re: AC/DC znowu w Polsce IP: 57.66.195.* 06.01.10, 16:35
      Zatem for those about to rock... zaczynamy odliczaniesmile
    • Gość: ss Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 20:42
      kur*wsko dobra wiadomość
    • Gość: barczysław Re: AC/DC znowu w Polsce IP: *.chello.pl 06.01.10, 21:02
      Oj to będzie naprawdę piękny rok najpierw AC/DC a potem sonisphere

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka