Gość: zajcew IP: 80.51.242.* 09.02.04, 09:12 ciekawe co na to o.Rydzyk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: devo Re: AC/DC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 11:47 Sami muzycy zespołu wypowiadali się nt "Highway to Hell". Twierdzą, że każdy wyjazd w trasę koncertową kojarzy im się z "autostradą do piekła"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Obladi, oblada IP: 209.29.50.* 09.02.04, 16:59 Panie Wojtku, czy moglby Pan przetlumaczyc piosenke "Obladi, oblada"? Chodzi o zaklad. Dziekujemy za dotychczasowe tlumaczenia. Tak trzymac, Mistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: AC/DC "Highway to hell" 09.02.04, 17:52 Gość portalu: zajcew napisał(a): > ciekawe co na to o.Rydzyk... a Rydzyk na to: "NIEMOŻLIWE..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baldrick Re: AC/DC skoro to piosenka jest, to może tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 15:26 Jestem wolny i swobodny Bilet w jedną stronę mam Nie mam pytań, dajcie spokój Długość swego kroku znam Nie chcę ładu, ani składu Żadnych marzeń, żadnych snów Ruszam tam, gdzie ubaw mam I gdzie przyjaciele moi są Drogą wprost do piekła mknę Wprost do piekła mknę Znaków brak, szybki pas Nikt nie zmusi mnie bym zwolnił W obrót kół wprawię świat Nikt mi w tym już nie przeszkodzi Hej, diable, spłaciłem dług Grając rocka w mej kapeli Hej, mamo, spójrz no tu Ja gnam do obiecanej ziemi. Drogą wprost do piekieł mknę Wprost do piekieł mknę Nie wstrzymuj mnie Moja droga wciąż w dół biegnie Drogą wprost do piekła mknę To tłumaczyłem ja, baldrick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pza Re: AC/DC IP: *.elwico.pl 14.02.04, 21:52 dziekuje Panie Wojtku, moze dla odmiany cos z Briana Johnsona np. "you shook me all night long", ciekawe czy gw pusci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzepa Re: AC/DC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:29 Highway to Hell to bezwątpienia najlepsza płyta i jeden z najlepszych Coweró AC/DC, Bon sprzedał w tej pieśni swoją tożsamość. Ciekawe co na to DJ Rydzyk from Toruń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euforiusz Re: AC/DC IP: esprx* / 172.21.112.* 24.02.04, 15:31 Jako inzynier chcialbym zaprotestowac przeciwko czynieniu z Pana Kozlika idioty. Pozatym Chuiquita to bardzo przyjemna posienka do plasow i kiwania sie przy stole, nie wiem co Pan Man ma naprzeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: AC/DC "Highway to hell" 21.05.04, 16:31 Gość portalu: zajcew napisał(a): > ciekawe co na to o.Rydzyk... ojciec rydzyk na to nic. przeszukal wszystkie atlasy geograficzne i mapy samochodowe na plebani i nie znalazl na nich zadnej austostrady na Hel. pozdr. tb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leaven Re: AC/DC "Highway to hell" IP: 213.148.18.* 27.05.04, 11:59 Nie dorabiałbym do tekstu Highway To Hell znaczenia motto życiowego Bona Scotta. Muzycy AC/DC nie raz tłumaczyli, że Highway to Hell to ich skojarzenia z przedłużającą sie trasa koncertową i jej trudami. Bon nie był złym człowiekiem. Kiedyś (podczas trasy Highway To Hell) zapytano go czy czuje się gwiazdą. Odpowiedział bardzo ładnie, że gwiazdy to prezent dla nas od Boga. Pozdrawiam fanów AC/DC. Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: AC/DC "Highway to hell" 27.05.04, 12:46 Doskonała piosenka, doskonała płyta. Doskonały zespół. Muzyka mojej młodości. Eh, łezka się w oku kręci, jak sobie przypomnę czasy, w których namiętnie słuchałem AC/DC - wypady nad jeziorka, piwko, papieroski (tfu, tfu). Fajny nastrój, chilloucik, gitara Angusa, elektryzujący wokal Bona. To se nevrati... Odpowiedz Link Zgłoś