nefil 12.02.04, 13:15 Mam do Ciebie sprawe- wysle Ci zaraz mejlika. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn A, i jeszcze... 12.02.04, 18:35 ..wiesz, to od razu bedziemy mogli pójść tam gdzie ostatnio, tam gdzie nie było zamknięte i gdzie są te te w tych różnych wersjach. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: A, i jeszcze... 12.02.04, 18:44 OK, tylko mam nadzieje, ze nie bedzie tych, co ostatnio tam byli. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: A, i jeszcze... 12.02.04, 19:01 Ty, no weź, za kogo ty mnie masz, przecież nie jestem porąbana żeby sprowadzać debili jakichś co się na posepnej muzyce nie znają! Jasne że nie będzie tych co wtedy, to była pomyłka i przypadek.... skąd miałam wiedzieć, że na debila natknąć się można nawet wiesz gdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Do Ais 12.02.04, 23:00 Ais, proponuje zmienic knajpe, bo mam obawe, ze natkne sie, w umowionym wczesniej miejscu, na osoby, ktorych nie chce widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Do Ais 12.02.04, 23:03 Nef, najlepiej bedzie tam gdzie się widzieliśmy po raz ostatni- tam gdzie były te rury Odpowiedz Link Zgłoś