h8red 20.02.04, 08:48 Czy wy też macie tak, że po zalogowaniu i przejściu na inne forum wylogowywuje was??? Czasami zdarza mi się to nawet przy po wejściu na wątek!!! Sam już nie wiem co zabić, forum czy mojego kompa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uerbe Re: ...one Forum GW !!!??? 20.02.04, 11:45 Niestety, awruk, tak... najbardziej mi to przeszkadza na usenecie, tam wyrzuca przy przechodzeniu z wątku na wątek...a te wątki są dłuższe niż forumowe. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: ...one Forum GW !!!??? 20.02.04, 13:10 A ja mam tak, kurwa całkiem rzadko. Częściej dzieje mi się tak, gdy mam dwa okna odpalone, wtedy to logowanie swiruje. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Boszeszty 20.02.04, 14:05 Moge przeglądać to forum bez logowania. Wcześniej było to chyba niemożliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Boszeszty 20.02.04, 15:15 Było mozliwe, jeżeli znałes adres to mogłes bez logowania, tylko co by pisac jest potrzebne logowanie i po to aby wejśc do ukrytych czy zamknietych. Odpowiedz Link Zgłoś