gregkor 20.02.04, 21:43 to tylko próba mojego domowego internetu..odbiór..chyba działe ..ku..wa ja pie....e.. huuuraaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 Zainstaluj sobie taki program: 20.02.04, 21:51 www.slsknet.org a potem odbierz pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Zainstaluj sobie taki program: 20.02.04, 22:20 Wow! To fantastycznie! Oczywiście zapraszamy na slsk i na GG Przepadłeś staaary... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Zainstaluj sobie taki program: 20.02.04, 22:23 janek0 napisał: > www.slsknet.org > a potem odbierz pocztę Niestety ta stronka mi się nie otwiera.. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Mogiem ci podesłać... 20.02.04, 22:25 ...to co jest najważniejsze na tamtej stronie )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: jak raz serwer padł :-[ n/t 20.02.04, 22:32 janek0 napisał: > I wszystko jasne..a tak by the way co to za program? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: jak raz serwer padł :-[ n/t 20.02.04, 22:34 gregkor napisał: > I wszystko jasne..a tak by the way co to za program? lepsza kazaa Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: jak raz serwer padł :-[ n/t 20.02.04, 22:37 janek0 napisał: > gregkor napisał: > > > I wszystko jasne..a tak by the way co to za program? > lepsza kazaa > to świetnie..)))..a jazzik też ściągnę? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: jak raz serwer padł :-[ n/t 20.02.04, 22:38 gregkor napisał: > > > I wszystko jasne..a tak by the way co to za program? > > lepsza kazaa > to świetnie..)))..a jazzik też ściągnę? ba ! tam sam jazzik jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: jak raz serwer padł :-[ n/t 20.02.04, 22:38 ba! zapraszamy, jak tylko serwer się podniesie... oj Panie Gregkor, przepadł Pan.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: jak raz serwer padł :-[ n/t 20.02.04, 22:39 aislinn napisała: > ba! > zapraszamy, jak tylko serwer się podniesie... > oj Panie Gregkor, przepadł Pan.... > Czy ja przepadłem?...ja zaraz po urodzeniu przepadłem..))) Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: jak raz serwer padł :-[ n/t 20.02.04, 22:43 gregkor napisał: > Czy ja przepadłem?...ja zaraz po urodzeniu przepadłem..))) ale teraz to już będzie koniec. zanim uruchomisz, pożegnaj się z żoną zofią. znowu zobaczycie się jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: janek? 20.02.04, 22:48 gregkor napisał: > A gdzie ten kanał definiuje? wpisujesz w create. ale w tej chwili główny serwer jebnął, więc musisz poczekać aż się odjebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: janek? 20.02.04, 22:50 janek0 napisał: > gregkor napisał: > > > A gdzie ten kanał definiuje? > wpisujesz w create. ale w tej chwili główny serwer jebnął, więc musisz poczekać > aż się odjebnie. > To faktycznie pojebana sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: janek? 20.02.04, 22:50 kurde, używam slsk od października i nie wiem o czym oni gadają no nie, przepraszam, wiem co znaczy że serwer jebnął )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: A swoją drogą... 20.02.04, 22:51 ..to miło z wami wieczorkiem pogawedzić..)) Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: A swoją drogą... 20.02.04, 22:51 gregkor napisał: > ..to miło z wami wieczorkiem pogawedzić..)) też tak myślimy Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: A swoją drogą... 20.02.04, 22:51 gregkor napisał: > ..to miło z wami wieczorkiem pogawedzić..)) Oczywiście pozdrowienia dla żony Zofii. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: A swoją drogą... 20.02.04, 22:53 ilhan napisał: > gregkor napisał: > > > ..to miło z wami wieczorkiem pogawedzić..)) > > Oczywiście pozdrowienia dla żony Zofii. > A dziękuję, żona Zofia ma się dobrze...i odwzajemnia pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: A swoją drogą... 20.02.04, 22:53 Gregkorek, cudownie! Oczywiście zaczynasz swoją znajomość z slsk jebnięciem serwera. Ale nie zniechęcaj się Buziak. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: A swoją drogą... 20.02.04, 22:53 A wiesz jak miło pogawędzić z Tobą ? heh, rośniemy w siłę Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 ! 20.02.04, 22:55 Co to za nocne schadzki?! Spać- jutro ostatni dzień zabaw! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re:Zajebiste jest to... 20.02.04, 22:57 ..że wreście mogę forumować popijając zimne piwko...nie wiem czy znacie to uczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re:Zajebiste jest to... 20.02.04, 22:58 gregkor napisał: > ..że wreście mogę forumować popijając zimne piwko...nie wiem czy znacie to > uczucie? Ja znam! Fajne to jest tylko że strasznie wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re:Zajebiste jest to... 20.02.04, 22:59 oj taaak... choć ostatnio wolimy grzane wino.... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ! 20.02.04, 22:58 No właśnie czekaliśmy aż dołączysz, Mieciu ! A jutro nie ostatni dzień zabaw tylko pierwszy dzień kursu prawa jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: ! 20.02.04, 22:59 aislinn napisała: > > A jutro nie ostatni dzień zabaw tylko pierwszy dzień kursu prawa jazdy Dobrze że jazdy próbne bedziesz miała po Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: ! 20.02.04, 23:01 hehe no więc Mieciu, ja już miałam prawko.... tylko się wściekło było...więc AŻ TAK nie należy się bać ... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: janek? 20.02.04, 23:01 Guru od soulseeku....odjebło się już czy nie? Bo mi nic nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 tu se zobacz: 20.02.04, 23:05 www.remmelt.com/slskboard/status.php jak czerwone, znaczy dalej jebnięte.* * - (slsk to chujnia)** ** - pod tym względem Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: tu se zobacz: 20.02.04, 23:12 janek0 napisał: > > www.remmelt.com/slskboard/status.php > jak czerwone, znaczy dalej jebnięte.* > > * - (slsk to chujnia)** > ** - pod tym względem Chyba server failed...to mam kurwa pecha... p.s. A jak to działa?...wpisuję nazwę i on mi wyszukuje a potem se sciągam? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: tu se zobacz: 20.02.04, 23:14 gregkor napisał: > Chyba server failed...to mam kurwa pecha... > p.s. > A jak to działa?...wpisuję nazwę i on mi wyszukuje a potem se sciągam? noooo. :-] i czat jest. i inne cuda jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: No to dobranoc... 21.02.04, 00:15 gregkor napisał: > ...soulseekowych snów..)) widzisz, było poczekać, bo już działa Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: No to dobranoc... 21.02.04, 00:19 janek0 napisał: > gregkor napisał: > > > ...soulseekowych snów..)) > widzisz, było poczekać, bo już działa Zaraz zaraz jeszcze nie złożyłem broni...juz sprawdzam... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: No to dobranoc... 21.02.04, 00:20 W roomsach pojawiły mi się gatunki muzyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Soulseek... 22.02.04, 15:32 Musze przyżnać, że to całkiem fajny programik..)) Odpowiedz Link Zgłoś