Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 24.02.04, 22:14 To ludzie jeszcze jazzu sluchaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rp Re: Urbaniak i Decadence w Polsce IP: *.wmc.com.pl 24.02.04, 23:00 tak synku słuchają... Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Urbaniak i Decadence w Polsce 24.02.04, 23:27 osobiście nie słucham i się nie orientuje specjalnie, ale jak w knajpie Jazz Cafe w moim mieście jest jakiś koncert to nigdy niema biletów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal-72@tlen.pl Re: Urbaniak i Decadence w Polsce IP: 199.112.34.* 25.02.04, 09:21 To wspaniale,ze Urbaniak nie spoczal na laurach i dziala tak preznie!Sklad zespolu super!Urbaniak to klasa,a te buraki co tu glos zabieraja i nie wiedza nawet na jaki temat wyslalbym do wojska-tam ich miejsce glabow jednych! Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Urbaniak i Decadence w Polsce 25.02.04, 11:13 oczywiscie ze sluchaja-mam juz bilety i nie moge sie doczekac marca... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Urbaniak i Decadence w Polsce 25.02.04, 13:24 Z tego co wiem to w Warszawie będzie grał w strym kinie Skarpa. Moze też się wybiorę ale nie wiem kiedy dokładnie jest koncert? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Bielski d.kino Skarpa, 28.03 godz. 20,00 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 11:20 Do zobaczenia na koncercie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Urbaniak i Decadence w Polsce IP: *.nll.se 26.02.04, 15:07 Macku, ludzie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Strona www płyty "Decadence" IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.02.04, 16:28 Dla zainteresowanych płytą "Decadence" , adres strony: decadence.ws Cały album można posłuchać w MP3 ! ======== Informacje na temat terminów i miejsc koncertów: fonosfera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Decadence - informacje IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.02.04, 16:31 Dla zainteresowanych płytą "Decadence" , adres strony: decadence.ws Cały album można posłuchać w MP3 ! ======== Informacje na temat terminów i miejsc koncertów: fonosfera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Urbaniak i Decadence w Polsce 01.03.04, 08:26 No i byłem na koncercie. Muzycy niestety spóźnili się jakieś 45 minut, ale na szczęscie zrekompemsowali to swoją grą. To był kawał dobrego elektrycznego jazzu, który tak rzadko można posłuchać na polskiej scenie i chociaż nagłośnienie nie było najwyższej jakości to i tak się świetne słuchało popisów poszczególnych muzyków. Grano kawałki z Urbanatora jak i z płyty Lenny White'a - "Present Tense" (na której Urbaniak grał w jednym utworze), oczywiście nie zabrakło kompozycji projektu Decadence. W sumie oceniam koncert pozytywnie i polecam wybrać się na niego. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś