Gość: bywalec... IP: *.microchip.ltd.pl 03.03.04, 22:06 Nie będe ukrywal że chciałbym posluchac i zobaczyć w Polsce R.H.C.P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pure_morning Re: Koncert marzeń... 04.03.04, 15:04 a ja bym chciała koncert Stinga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp-tryk Re: Koncert marzeń... IP: *.war.gleiss / *.crowley.pl 04.03.04, 15:20 Dave Matthews Band !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: Koncert marzeń... 04.03.04, 20:50 Gość portalu: pp-tryk napisał(a): > Dave Matthews Band !!! Masz u mnie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-kotka Re: Koncert marzeń... 20.03.04, 23:17 mapmuh napisał: > Gość portalu: pp-tryk napisał(a): > > Dave Matthews Band !!! > > Masz u mnie piwo. To ma juz dwa Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Koncert marzeń... 13.04.04, 00:28 ruda-kotka napisała: > mapmuh napisał: > > > Gość portalu: pp-tryk napisał(a): > > > Dave Matthews Band !!! > > > > Masz u mnie piwo. > > To ma juz dwa > > trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Koncert marzeń... IP: *.icpnet.pl 04.03.04, 17:05 sting stacy kent Odpowiedz Link Zgłoś
black_lotus Re: Koncert marzeń... 04.03.04, 17:34 CALEXICO podobno gdański ŻAK podejmował (podejmuje?) jakieś działania w celu zorganizowania koncertu, więc jestem dobrej myśli NILS PETTER MOLVAER miał być w Katowicach 15 listopada 2003, nie było (z tzw. przyczyn niezależnych od organizatora), ale może nie wszystsko starcone NEW MODEL ARMY wystarczy mi 'Lullaby' i może jeszcze 'Vagabonds' A kilka marzeń się spełni - Painkiller, Shipp, Hancock. Nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
jam_niczek Re: Koncert marzeń... 04.03.04, 18:54 peternurek1 napisał: > ciągle czekam na U2... Dziwne... ja też Do tego jeszcze Red Hoci i Pearl Jam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haiko Re: Koncert marzeń... IP: 81.15.254.* 04.03.04, 20:58 marzę o sonic youth Odpowiedz Link Zgłoś
oratio Re: Koncert marzeń - Neurosis 12.03.04, 23:03 Tori Amos, wreszcie Apatia i z nierealnych: Rage Agaist The Machine pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marq Re: Koncert marzeń IP: *.goclaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 03:05 Z realnych: Liquid Tension Experiment Dream Theater Yngwie Malmsteen Z nierealnych: The Doors The Beatles Jimi Hendrix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasabi Re: Koncert marzeń... IP: 212.191.80.* 14.03.04, 15:09 RADIOHEAD!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bohemista Re: Koncert marzeń... 20.03.04, 23:10 > RADIOHEAD!!!!!!!! właśnie! Poza tym The Cure, The Cooper Temple Clause, PJ Harvey. Odpowiedz Link Zgłoś
oratio prehistoryczny Guns'n'Roses ;-) 11.04.04, 18:14 Jacy byli, tacy byli, ale jak czasem widzę ich koncert, to aż ciepło mi się robi Dużo dobrej rockowej muzy i duuuzo energii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denay Re: Koncert marzeń... IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.04, 21:52 ...w zaświatach chyba, bo nigdzie indziej - Queen Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Koncert marzeń... 12.04.04, 22:49 Sting- z realnych Queen- z nierelanych Odpowiedz Link Zgłoś
ninja.alfa Re: Koncert marzeń... 13.04.04, 00:20 BLUR!!!!!!!!!!!! Damon, wpadnij do Gdańska... pokażę Ci Motławę i Neptuna Red Hot Chili Peppers z epoki "Blood Sugar Sex Magic". Powinni mieć zastrzeżone w kontrakcie, że nie mogą zagrać "Californication" Massive Attack, byle nie na Torwarze - plastikowej sali gimnastycznej. A z nowości to chyba Franz Ferdinand - chłopaki ze Szkocji mają kopa! W sumie to i tak wiele koncertowych marzeń się spełnia i nie trzeba już jeździć daleko daleko. Przyjeżdzają topy i, co mnie cieszy - ci mniej popularni, których nie lubi RMF FM, Radio Zet i Radiostacja, jak Jazzanova, UNKLE (no prawie), Ursula Rucker... Odpowiedz Link Zgłoś