miecio4 05.03.04, 12:25 Doczekałem sie w końcu. Słoneczko, ani jednej chmurki, +6 stopni, muchy latają, i bąk. Ide szukać krótkich spodenek w pawlaczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madee1 Re: Wiosna 05.03.04, 14:39 U mnie też pięknie, słońce świeci i wyciąga na wierzch moje piegi, ale niestety jest -1 C więc jednak nie założyłam sukienki, tak jak chciałam, jeszcze musi chwilę poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wiosna 05.03.04, 17:17 Mroźno ale słonecznie. Więc w sumie już nawet fajnie. Ale na sukienkę się u mnie nie zanosi prędko. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Moja kurtka... 05.03.04, 17:30 ...poczuła wiosnę pierwsza, bo mi się wczoraj rozwaliła definitely i wcale nie maybe. I chcąc nie chcąc, chodzę w wiosennej, tyle że 5 swetrów pod spód zakładam, bo rano jak wychodziłam to było jakieś minus 5 stopni.... Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Moja kurtka... 05.03.04, 17:50 co Wy gadacie jaka wiosna??? Szron na szybach samochodu -trza rano zdzierać. Drzwi do garażu przymarzają tak że nie wiem jak je otworzyć - na szczęście mój sąsiad garażowy zostawia pod garażem siekierkę by jego żona mogła kuć ten lód jak otwiera garaż rano to pożyczam sobie ten topór. Slisko na wiejskich drogach. A rano padał snieg...;P Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Moja kurtka... 05.03.04, 18:05 No własnie wcale nie wiosna!!! O to chodzi !!! Wiesz jak zimno jest w nieocieplonej kurtce komuś, kto spędza półtorej godziny rano i tyleż samo późnym popołudniem w nieogrzewanym autobusuie komunikacji miejskiej ? Brrrrr, tyle powiem Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Moja kurtka... 05.03.04, 19:17 jack9 napisał: > co Wy gadacie jaka wiosna??? > Szron na szybach samochodu -trza rano zdzierać. > Drzwi do garażu przymarzają tak że nie wiem jak je otworzyć - na szczęście mój > > sąsiad garażowy zostawia pod garażem siekierkę by jego żona mogła kuć ten lód > jak otwiera garaż rano to pożyczam sobie ten topór. > Slisko na wiejskich drogach. > A rano padał snieg...;P Tak to jest jak sie wstaje o 4:30, zeby dojechac do fabryki. Ja wstaje o 10:00 i mam wiosne A Siekiere, to mam na polce z plytami... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: wiosenna chandra 11.03.04, 12:51 Uwielbiam wiosne,ale nie wiem jak Wy, bo mnie dopadla chyba wiosenna chandra i jakos tak mi zle...i smutnawo jakos Jak sobie z tym radzic? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: wiosenna chandra 11.03.04, 13:16 Mysle, ze trzeba sie nawalic, co zamierzam uczynic m.in. z Toba i Ais w sobote. A tak na powaznie, to smutek wiosenny jest prawidlowoscia: polega to pewnie na tym, ze pogoda wymaga od Ciebie,zebys miala duzo energii, a Ty wcale nie masz na to sily - zmeczona po zimie. I stad dysonans - potrwa to do Wielkanocy, a potem to juz bedzie tak zajebiscie, ze sie o wszystkim zapomni. Nalezy tez czytac dobre krymialy np. Sue Grafton ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Dzięki Piżmak 11.03.04, 14:18 Przyczytałem i mi lepiej... tyle, że do Zająca baaardzo daleko jeszcze (( Ale za to pogoda dzis ładna. Ciepło jakoś )) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: widze h8red, ze nie jestem sama 11.03.04, 14:38 jakos mi razniej sie zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: wiosenna chandra 11.03.04, 14:19 Wlasnie jedyne na co mam ochote, to sie nawalic Mam nadzieje, ze ni na smutno Poza tym na nic nie mam sily, szczegolnie na prace( Nie wiem czy wytrzymam do Wielkanocy? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: wiosenna chandra 11.03.04, 14:44 No, to sie ciesze, ze Wam lepiej, a mi sie tez nic nie chce tym bardziej, ze mam nowego szefa, co nic nie kuma....(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: wiosenna chandra 11.03.04, 15:03 Ja mam dosyc swojej pracy i chce na urlop, ale nikt mi go nie da Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: wiosenna chandra 11.03.04, 15:11 No właśnie, na chandrę najlepiej się uwalić, znieczulić, i tak dalej, dlatego mam nadzieję że Ty Foxy i wszyscy inni tez stawicie sie u mnie w sobotę właśnie w tym celu Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: wiosenna chandra 11.03.04, 15:14 aislinn napisała: > No właśnie, na chandrę najlepiej się uwalić, znieczulić, i tak dalej, dlatego > mam nadzieję że Ty Foxy i wszyscy inni tez stawicie sie u mnie w sobotę właśnie > > w tym celu Jasne, Ais a czym sie znieczulamy? Co kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: wiosenna chandra 11.03.04, 15:26 Tym się znieczulamy, co kto lubi )) Wszystkie chwyty dozwolone Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Wiosna 11.03.04, 15:58 O rany, czyli nie zobaczymy Twojej buzi w sobote Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Wiosna 11.03.04, 18:37 Proszę nie wykorzystywać mojego romantycznego wątku do swoich prywatnych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Ekskjuzmi 11.03.04, 19:38 miecio4 napisał: > Proszę nie wykorzystywać mojego romantycznego wątku do swoich prywatnych celów. Co romantycznego jest w roztopach??? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Ekskjuzmi 12.03.04, 00:32 h8red napisał: > Co romantycznego jest w roztopach??? > Nie chodzi o roztopy tylko o krótkie spodenki. No i może trochę o tego bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Ekskjuzmi 12.03.04, 10:59 miecio4 napisał: > Nie chodzi o roztopy tylko o krótkie spodenki. > No i może trochę o tego bąka. Krótkie spódniczki to bym jeszcze zrozumiał. Ze spodenkami gorzej )) Ale puszczanie bąków??? Fuj )) Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Wiosna 11.03.04, 21:43 O, Miecio się mści na mnie !!!! : - ))))) , Mieciu, i zakładaj więcej romantycznych wątków ! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Wiosna 12.03.04, 12:18 foxy21 napisała: > sorry Mieciu, to ja zaczelam, > Spoko, jakoś się juz z tym pogodziłem. Tak naprawde to najbardziej jestem zazdrosny o te Wasze wspólne znieczulanie się alkoholem Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Wiosna 12.03.04, 12:32 Mieciu, to wsiadaj w pociąg, zdążysz nie tylko na wspólne znieczulanie, ale także na zwiedzanie Stolycy )) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Wiosna 12.03.04, 12:39 miecio4 napisał: > > Spoko, jakoś się juz z tym pogodziłem. > Tak naprawde to najbardziej jestem zazdrosny o te Wasze wspólne znieczulanie > się alkoholem Wierz mi Mieciu, ze musimy (tzn. ja musze), moze zajrzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Wiosna 12.03.04, 15:46 Ech dziewczyny ale Wy fajne jesteście. Niestety odległość nas dzieląca nie pozwala mi na razie na tak częśte wizyty w Wawie. Ale już niedługo nadejdą tanie loty. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Wiosna 12.03.04, 16:43 No i wówczas nazwa "zlot" będzie brzmiała adekwatnie do tego, co będzie opisywać A co do odległości, to Foxy mieszka tak blisko mnie, że jakby dobrze rzucić kamieniem (albo płytą kompaktową, na ten przykłąd, co by nie używaćgroźnych narzedzi), to by doleciało z mojego balkonu do niej, i co ? I dopiero jutro po raz pierwszy u mnie zawita... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Kiedy znów przyjdzie??? 09.02.05, 10:35 Troszku już chyba za długo tej zimy. Śnieg był, zimno jest. Styka tego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś