Gość: niewazne IP: *.atl.client2.attbi.com 08.03.04, 03:32 czy ktos mnie oswieci, o kim/o czym jest kawalek kelly family "flip the coin"? nie zebym byl fanem, ale tak mnie to troche zaciekawilo. z gory dzieki.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ihopeyouwilllikeme Re: flip the coin 09.03.04, 11:22 Zapytaj Hellyspring, ona jest fanką, i nie wstydzi się do tego przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy666 Re: flip the coin IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 18:19 o jakims przyjacielu ktory sie zabil. nie zebym byla fanka ale tak jakos wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: flip the coin IP: *.atl.client2.attbi.com 11.03.04, 02:37 no to w takim razie dzieki za informacje, ale nie zebym byl fanempzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hellyspring A ja właśnie nie wiem:(( 12.03.04, 20:04 No,kurcze, przed chwilą dopiero przeczytałam, że dedykowali przyjacielowi,który popełnił samobójstwo,ale szukam o tym w necie i nic nie ma( Jakbyście coś znaleźli to dajcie znać. Bo ja jestem fanką PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy666 Re: A ja właśnie nie wiem:(( IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 14:27 to moze znajdz strone jakiegos fanclubu i tam sie popytaj Odpowiedz Link Zgłoś