Gość: mia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 21:25 Super się przy tym bawię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peternurek1 Re: Scissor Sisters 19.03.04, 21:29 czy to to co zbeszcześciło "comfotably numb" ostatnio?? sorry jeśli mi się pomyliło ale jeśli to to co myśle , to moim skromnym zdaniem to jest gówno i tyle jeśli to nie jest to , to jeszcze raz sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miauu Re: Scissor Sisters IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 21:36 zbeszczescilo? moze brak Ci poczucia humoru? Ja tam walę "różową świętość", też bym z chęcią zbeszcześcił i poszedł za to do piekła Mi się te "Gówno" cholernie podoba Nie każdy musi być "posępnym Polakiem"(patrz. film prod. kanadyjskiej "Inwazja Barbarzyńców") Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Scissor Sisters 19.03.04, 22:00 Gość portalu: miauu napisał(a): > zbeszczescilo? moze brak Ci poczucia humoru? Ja tam walę "różową świętość", też > > bym z chęcią zbeszcześcił i poszedł za to do piekła tak według mnie zbeszcześciło , nie brak mi poczucia humoru ale to mnie akurat nie bawi , podobnie jak inne "dzieła" tego typu , co najgorsze oni to prawdopodobnie robią najzupełniej poważnie >Mi się te "Gówno" cholernie podoba a to już twoja własna osobista tragedia , o gustach się nie dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miauu Re: Scissor Sisters IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 22:09 Nie Kolego, Oni chyba nie robią tego "najzupełniej poważnie", w ogóle cała ich płyta to jeden wielki pastisz z wykorzystaniem glam rocka, burleski, electroclashu Scissor Sisters to muzyczny kabaret, więc o 'powadze' to bym tu nie wspominał poza tym ten falset a la Bee Gees, to mnie rozbawiło na maxa hehe "Kicz pod kontrolą" i za to kocham tę płytę Scissor Sisters. Na pewno pójdziesz do nieba, wyniesiony różowo na ołtarze Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Scissor Sisters 19.03.04, 22:16 Gość portalu: miauu napisał(a): > Nie Kolego, Oni chyba nie robią tego "najzupełniej poważnie", w ogóle cała ich > płyta to jeden wielki pastisz z wykorzystaniem glam rocka, burleski, > electroclashu Scissor Sisters to muzyczny kabaret, więc o 'powadze' to bym tu > > nie wspominał dobra , ok. mam nadzieje że naprawde nie robią tego poważnie , ale i tak mnie to nie bawi, to mnie nie kręci i już... poprostu nie słyszałem całej płytki , tylko wyżej wspomniany "comfortably numb" ale po przesłuchazniu tego jeden raz już nie chce więcej > Na pewno pójdziesz do nieba, wyniesiony różowo na ołtarze amen )) Odpowiedz Link Zgłoś