Gość: paranoid IP: *.ds.amg.gda.pl 23.04.04, 13:49 Muzykę zespołu cenię sobie dosyć bardzo. Obawiam sie, ze Scott Stapp może przesadzić w kreacji swego wizerunku. Moze darowałby sobie karierę aktorską a zastanowił się nad karierą modela. O ZGROZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milosz Re: Creed: solowe projekty IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 27.04.04, 19:51 muzyke(?) zespolu cenie sobie bardzo nisko.niestety Creed tak jak Linkin Park to znak naszych nieszczesnych czaso ale za pare lat nikt nie bedzie o nich pamietal.a i gowno mnie obchodzi co sie z nimi stanie, najlepiej niech leca na ksiezyc Odpowiedz Link Zgłoś
lostdog Re: Creed: solowe projekty 28.04.04, 02:27 nie wiem czy porówynywanie creeda do linkin parku jest odpowiednie. wszak creed istnieje o wiele dłużej od tego drugiego "zespołu" i jest trochę bardziej od niego zaawansowany muzycznie. mam tu na myśli tylko ich pierwszą płytę, "my own prison" - była ona ich wielką szansą, wg. niektórych nadzieją rocka (albo post grunge'u, jak kto woli), która została niestety zaprzepaszczona. ---------------------------------------------- actionnetwork.org/campaign/hungerstrike Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Creed: solowe projekty 28.04.04, 09:14 Jak coś może być nadzieją skoro jest beznadzieją? Odpowiedz Link Zgłoś