Gość: eme IP: *.ds7.univ.gda.pl 26.04.04, 21:59 Czy słuchał juz ktos płyty budynia "kilof"? oczewiscie chodzi mi o całą płyte a nei o tę jedną piosenke co w radiu puszczają warto kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadzieja Re: Budyń... IP: *.chello.pl 26.04.04, 22:11 tak a propos budyniu - to sluszalam ostatnio plyte kisiela "mlot pneumatyczny"... oczywiscie mam na mysli cala plyte... pozdrawiam P.S. a jak kogos mierzi moje poczucie humoru to wystarczy zmienic kanal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eme Re: Budyń... IP: *.ds7.univ.gda.pl 26.04.04, 23:12 Mierzi, nie mierzi...od tego jest wolność słowa żeby sie wypowiadać na forum... więc pytania tez moge zadawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelka Re: Budyń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:19 Ja sluchalam i jest baaardzo fajna )) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: Budyń... 27.04.04, 13:58 oczywiscie ze kupowac!!!!! jesli masz poczucie humoru, to to bedzie najlepsza po Kobietach tegoroczna polska plyta. Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Budyń... 27.04.04, 19:59 po tegorocznych Kobietach każda płyta może być tylko lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś