ihopeyouwilllikeme 04.05.04, 13:21 Protoplaści No Doubt Znacie, lubicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: X IP: *.vline.pl / *.vline.pl 04.05.04, 20:32 Jedna z moich ulubionych piosenek T. Love. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: X 05.05.04, 10:15 Ja znam i lubię. Co prawda mam tylko koncert "X Live At The Whisky A Go-Go On The Fabulous Sunset Strip" z 1988 roku, ale za to jest na nim cała smietanka. Na poczatku troche mnie denerwowały zaspiewy, ale teraz uważam, że są naprawdę ciekawe. Pamietam dawno tem, chyba coś około roku 90, w Tylko Rock była setka najlepszych albumów rokowych wszechczasów i znalazła się tam płytka z 1980 roku "Los Angeles". www.xtheband.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: X 05.05.04, 11:16 Mam ich pierwszy album " Los Angeles " właśnie, i słucham ostatnio z wielką przyjemnością Świetny zespół, juz wiem skąd No Doubt ściągali ( choć trzeba im oddać że więcej kombinowania u nich było, i nie mam na myśli ostatnich shitów ). A z tym Tylko Rockiem to ciekawe, nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś