dora1 11.08.04, 17:05 Czy ktoś z Was używał może tych leków na bielactwo nabyte? Interesuje mnie który z tych leków jest skuteczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga102 Re: protopic,vitix i zioła babći 11.08.04, 20:28 Nic nie wiem o dwóch pierwszych. Natomiast ziół babci używała moja mam na bilectwo nabyte i hoho poparzyła sobie całe dłonie. Nie wiem czy nieumiejętnie stosowała, ale był moment, że było krucho. Odpowiedz Link Zgłoś
malgunia Re: protopic,vitix i zioła babći 15.08.04, 21:09 maga102 niestety też cierpię na vitilgo, okolice oczu, co wygląda jak bym się opaliła z okularami pływackimi na nosie Stosowałam vitix i niestety ku mojej rozpaczy nie widze poprawy. Nie można go stosowac długo (do pół roku), a sami dermatolodzy i producenci zmieniaja reguły stosowania. Na początku - przepis był taki, by stosować rano na zmienione miejsca i absolutnie unikac słońca. Po jakimś czasie producent - widocznie po testach - nakazał zmienione miejsce smarować rano i potem wystawić je na półgodzinne działanie promieni słonecznych. O dziurawcu słyszałam, ale osobiście nie próbowałam. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś