sugarhoney 06.05.04, 13:09 Co włączacie sobie rano na dobry początek dnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horlaa Re: Czego słuchacie na przebudzenie?? 06.05.04, 16:40 strasznie ciężko powiedzieć: zależnie od świra jakiego mam na punkcie jakiejś płyty. np. ostatnio: Musicology Prince'a, Robert Randolph and the Family Band, albo nowa Beyonce, albo wręcz nowa Kylie Minogue. Ostatnio fascynuję się też Scissor Sisters, choć to z czarną muzą nie ma nic wspólnego, ale nieźle buja i rozkręca fajny jest też Kodex 2 - nie lubię polskiego hh, ale ten zestaw mi się podoba. I... najnowszy kawałek Sistars. uch, troszkę tego jest, a to tylko ułamek. najważniejsze żeby na początek dnia muzyka była "ciepła", rytmiczna, optymistyczna, radosna... taka rozgrzewająca i uśmiechnięta pozdrawiam majowo Odpowiedz Link Zgłoś
borixx Re: Czego słuchacie na przebudzenie?? 07.05.04, 11:18 roznie z tym bywa.ostatnio"yeah"ushera.:musicology"prince'a,"hey mama"bep,"fell in love with a boy"joss stone.ogolnie rzecz biorac cos zawsze musi rano mnie budzic.zalezy od dnia,od stanu emocjonalnego w jakim sie aktualnie znajduje.ale najwazniejsze-to musi byc czarna muza Odpowiedz Link Zgłoś
wiercistopka Re: Czego słuchacie na przebudzenie?? 20.04.05, 12:57 Na dobry początek dnia? "Golden" Jill Scott "Yeah" Usher "Hey ya" Outkast Odpowiedz Link Zgłoś
kate_16 Re: Ostatnimi czasy 26.04.05, 22:49 Zoe - Is This love -świetne jamajskie rytmy...polecam www.zoeciety.de Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Ostatnimi czasy 07.05.05, 13:11 ja katuje 8 utworek z plyty Kelis "Tasty" nagrany razem z Andre 3000, ale nie pamietam niestety tytulu Odpowiedz Link Zgłoś