Dodaj do ulubionych

Patti Smith "Trampin'"

IP: *.trzebnica.org / *.trzebnica.pl 06.05.04, 17:39
patti to wyjatkowa osoba i jej muzyka jest rowniez wyjatkowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Vickary Re: Patti Smith "Trampin'" IP: 81.219.144.* 07.05.04, 15:04
      Lubię Patti, ale jeżeli proponuje jakiś pacyfistyczny bełkot, to dziękuję
      bardzo.
      • Gość: INZ Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.com.pl 07.05.04, 15:43
        Niestety Patti od dawna odgrzewa tylko stare patenty. Nie te lata...

A i mentalnie jakby sie zatrzymala.
        • klymenystra Re: Patti Smith "Trampin'" 07.05.04, 16:13
          a ja i tak chce te plyte.
        • Gość: konradm Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.net.autocom.pl 07.05.04, 18:35
          Niestety Patti Smith zawsze "odgrzewała pacyfistyczny bełkot". A szanownych
          przedmówców poproszę o wskazanie współczesnego amerykańskiego muzyka rockowego
          nie krytykującego swojego rządu (nie mam na myśli tych, którzy niczego nie
          krytykują).

A na ten album czekałem, czekałem...
    • Gość: Bela Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 17:47
      Bardzo się cieszę na tę płytę. Notowania na Zachodzie i w USA ma wysokie, więc
      tym bardziej. Usłyszę ją niestety dopiero w październiku, bo ściągam SE ze
      Stanów. Polecam wszystkim Jej fanom wpisanie się na Jej listę e-mailową. Co
      parę dni skreśla osobiście parę słów i masz to w swojej poczcie. Doprawdy,
      przemiłe uczucie. Wybieram się samochodem na koncert do Berlina 16.07. (z
      Wrocławia). Chętnych zabiorę, bo koszty benzyny mnie dobijają każdego dnia.
      Powrót nocą.
    • ktmajcher Re: Patti Smith "Trampin'" 07.05.04, 21:48
      nie będe się wymądrzał na temat Patti bo praktycznie jej nie znam,
      ale wczoraj usłyszałem u Kostrzewy Radio Bagdad z tejże płyty i wiem, że to po
      prostu...SZTUKA
    • Gość: pszemcio Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 09:36
      jak można pisać że ona odgrzewa stare patenty??? mi ostatnie płyty patti bardzo
      podchodzą. nie ma mowy o żadnym kompromisie czy coś takiego...one po prostu
      różnią się od siebie i koniec. mimo wszystko widze konsekwencje nawet między
      tak zywiołowym albumem jak horses, a tak spokojnym jak gone again. patti jest
      po prostu autentyczna. jest jedna z nielicznych prawdziwych artystek w tym
      szemranym biznessie. kocham to co robi i uwielbiam ją. wiecej takich płyt!!!
      • Gość: konradm Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.net.autocom.pl 09.05.04, 16:21
        A "Radio Baghdad" powala. Popieram przedmowcę.
    • jonah7 Re: Patti Smith "Trampin'" 09.05.04, 17:48
      Zajebista kobieta. Byłem kiedyś na jej koncercie w Pradze, dała czadu że szok.
      Nowej płyty nie słyszałem ale pewnie posłucham.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka