Gość: halin IP: *.trzebnica.org / *.trzebnica.pl 06.05.04, 17:39 patti to wyjatkowa osoba i jej muzyka jest rowniez wyjatkowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vickary Re: Patti Smith "Trampin'" IP: 81.219.144.* 07.05.04, 15:04 Lubię Patti, ale jeżeli proponuje jakiś pacyfistyczny bełkot, to dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INZ Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.com.pl 07.05.04, 15:43 Niestety Patti od dawna odgrzewa tylko stare patenty. Nie te lata... A i mentalnie jakby sie zatrzymala. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Patti Smith "Trampin'" 07.05.04, 16:13 a ja i tak chce te plyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradm Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.net.autocom.pl 07.05.04, 18:35 Niestety Patti Smith zawsze "odgrzewała pacyfistyczny bełkot". A szanownych przedmówców poproszę o wskazanie współczesnego amerykańskiego muzyka rockowego nie krytykującego swojego rządu (nie mam na myśli tych, którzy niczego nie krytykują). A na ten album czekałem, czekałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 17:47 Bardzo się cieszę na tę płytę. Notowania na Zachodzie i w USA ma wysokie, więc tym bardziej. Usłyszę ją niestety dopiero w październiku, bo ściągam SE ze Stanów. Polecam wszystkim Jej fanom wpisanie się na Jej listę e-mailową. Co parę dni skreśla osobiście parę słów i masz to w swojej poczcie. Doprawdy, przemiłe uczucie. Wybieram się samochodem na koncert do Berlina 16.07. (z Wrocławia). Chętnych zabiorę, bo koszty benzyny mnie dobijają każdego dnia. Powrót nocą. Odpowiedz Link Zgłoś
ktmajcher Re: Patti Smith "Trampin'" 07.05.04, 21:48 nie będe się wymądrzał na temat Patti bo praktycznie jej nie znam, ale wczoraj usłyszałem u Kostrzewy Radio Bagdad z tejże płyty i wiem, że to po prostu...SZTUKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 09:36 jak można pisać że ona odgrzewa stare patenty??? mi ostatnie płyty patti bardzo podchodzą. nie ma mowy o żadnym kompromisie czy coś takiego...one po prostu różnią się od siebie i koniec. mimo wszystko widze konsekwencje nawet między tak zywiołowym albumem jak horses, a tak spokojnym jak gone again. patti jest po prostu autentyczna. jest jedna z nielicznych prawdziwych artystek w tym szemranym biznessie. kocham to co robi i uwielbiam ją. wiecej takich płyt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradm Re: Patti Smith "Trampin'" IP: *.net.autocom.pl 09.05.04, 16:21 A "Radio Baghdad" powala. Popieram przedmowcę. Odpowiedz Link Zgłoś
jonah7 Re: Patti Smith "Trampin'" 09.05.04, 17:48 Zajebista kobieta. Byłem kiedyś na jej koncercie w Pradze, dała czadu że szok. Nowej płyty nie słyszałem ale pewnie posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś