Gość: Maciey IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.04, 00:15 Wlasnie slucham plyty Lennego i chcialem sie podzielic spostrzezeniami. 1. Plyta zaczarowana - po pierwszym przesluchaniu -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Lenny Kravitz - Baptism 14.05.04, 10:04 Ja stracilem serce do Kravitza po trzeciej plycie, ktora wydala mi sie jedynie cieniem wspanialego Mama Said. Piatke kupilem na kasecie i po dwukrotnym przesluchaniu rzucilem w kat. I temat Kravitza przestal mnie interesowac. Myslisz, ze powinienem dac mu jeszcze jadna szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Lenny Kravitz - Baptism IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 14.05.04, 10:58 Daj mu szanse, Lenny z całą pewnością bardzo się uczieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciey Re: Lenny Kravitz - Baptism IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.05.04, 12:21 Mysle ze jest to plyta warta zatrzymania sie na nia na dluzej... Mozna ja sciagnac z jakiejs polskiej strony (szukaj w onecie) a niewiele ich... Zdecydowanie mniej przebojowa niz Five, a bardziej przypomina Let Love Rule i Are you gonna go my way.. Zdecydowany powrot i pazurek znow mu wyrasta Give Lenny a chance Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trashed Re: Lenny Kravitz - Baptism 14.05.04, 15:24 Po 'Mama Said' moim zdaniem Lenny nie nagrał już nic ciekawego. posłucham nowego lennego może zmienię zdanie ale nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Lenny Kravitz - Baptism IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 01:02 ludzie! kupujcie Baptism! ja to wlasnie dzisiaj uczynilam... Maciey- dobrze powiedziane, plyta po prostu za dobra zeby sluchac z piracka mam w ogole podobne odczucia do ciebie co do tej plytki z calego serca polecam dla fanow kravitza i tych ktorzy sie na nim zawiedli btw-lenny dosyc duzo spiewa tu o Bogu, widac wiec ze nie tylko o muzyczne odrodzenie chodzilo... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jonah7 Re: Lenny Kravitz - Baptism 15.05.04, 17:21 Ten nowy singielek jest ok, teledysk też taki śmieszny. Może jak złapię to posłucham. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Lenny Kravitz - Baptism 17.05.04, 12:03 Słyszałem nowy singiel, okropne. Nic nowego, Kravitz pewnie znów zagrał na wszystkich instrumentach, w związku z tym perkusja jest tak samo wieśniacka jak na poprzedniej płycie. Melodia jak zwykle z odzysku, tyle że teraz to już nie jest nawet przebojowe. Ten gość się skończył. R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Lenny Kravitz - Baptism IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:25 coz...watpie w to ze zdolam Cie przekonac, ale wg mnie (chociaz na poczatku nie podobal sie singiel) nie wystarczy jednokrotne przesluchanie nowej plytki...Po jakims czasie te utwory daja sie oswoic i slyszysz nie melodie z odzysku, ale dobry rock z charakterem... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cav Re: Lenny Kravitz - Baptism IP: *.214.udn.pl 18.05.04, 00:27 nie wiem czy wiesz człowieku ale perkusja może brzmieć troche negatywnie jak i inny instrumenty ponieważ Lenny wykorzystuje stare instrumenty nawet z lat 70 I O TO MU WŁAŚNIE CHODZI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Lenny Kravitz - Baptism 18.05.04, 12:44 Gość portalu: Cav napisał(a): > nie wiem czy wiesz człowieku ale perkusja może brzmieć troche negatywnie jak i > inny instrumenty ponieważ Lenny wykorzystuje stare instrumenty nawet z lat 70 I > > O TO MU WŁAŚNIE CHODZI!!!!!!!!!!! Niech se robi co chce, i tak gównianie brzmi ( i nie chodzi tu tylko o brzmienie, facet ma problemy z zagraniem zwykłego przejścia na perkusji ). Z lat 70 ??? Bardzo dobrze, jakby brzmiał jak Led Zeppelin tobym nic nie mówił, ale on brzmi jak kataryniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: painkiller Re: Lenny Kravitz - Baptism IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 22:41 Ludzie dobrej woli! Błagam pomóżcie. Jak ktoś ma Baptism, niech zeskanuje okładkę (przednią, tylną, nawet środek jak to możliwe) i prześle mi ją na marcov@poczta.fm Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Lenny Kravitz - Baptism IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 17:53 hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC BAPTIZED !:P IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 29.05.04, 17:46 podoba mi sie ta piosenke, ogolnie Lenny jest spoko, ma interesujacy glos :o) gdyby nie exam pojechalabym na koncert Maroon5/Lenny/Stereophonics damn glupie examy calkiem niezla 3 wystepuje na tej samej scenie =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: BAPTIZED !:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 19:53 hmm...z tego co wiem to chyba raczej stereophonics nie przyjada do Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_arc Re: BAPTIZED !:P 29.05.04, 23:04 koncert o ktorym ja napisalam odbedzie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: BAPTIZED !:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:16 no chyba ze tak a przy okazji- nie wiesz kto bedzie supportem dla Lennego w Polsce? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś